Emily in Paris 2: Τι αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν

POP UP TEAM
/
20 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Darren Star εξήγησε γιατί η δεύτερη σεζόν θα είναι πιο δυνατή από την πρώτη, αποκαλύπτοντας αρκετές πληροφορίες για τα νέα επεισόδια.

Η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix παγκοσμίως δεν χρειάστηκε παραπάνω από 3 εβδομάδες από την κυκλοφορία της για να ανανεωθεί για τη δεύτερη σεζόν, η οποία σύντομα θα προβληθεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες αφού τα γυρίσματα της σειράς “Emily in Paris” ολοκληρώθηκαν αισίως.

Με την εκπομπή να έχει συγκεντρώσει ένα φανατικό κοινό και αρκετές υποψηφιότητες βραβείων, ο δημιουργός Darren Star δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενθουσιασμένος με την εξέλιξη και την τεράστια επιτυχία του πρότζεκτ, την οποία αποδίδει στον λόγο που και ο ίδιος ήθελε να κάνει το σόου. “Οι άνθρωποι θέλουν να έχουν αυτή την έμμεση εμπειρία του να είναι στο Παρίσι, όπως κι εγώ. Και νομίζω πως αυτό είναι, ανεξάρτητα με το αν συναντά τις προσδοκίες τους σχετικά με το τι ίσως πίστευαν πως η ζωή τους θα είναι εκεί. Ωστόστο, πιστεύω, υπάρχει κάτι στο Παρίσι, που είναι μαγικό, με το οποίο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνδέονται μεταξύ τους” δήλωσε ο Star.

Επιπλέον, ο δημιουργός της σειράς, που βρισκόταν πίσω και από το original “Sex and the City”, αποκάλυψε κάποια στοιχεία για τη δεύτερη σεζόν, λέγοντας πως “υπάρχει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον για την Emily, υπάρχει μεγαλύτερη ίντριγκα στο γραφείο και στις σχέσεις. Πιστεύω επίσης πως είναι πολύ απορροφημένη στο να μάθει Γαλλικά και πραγματικά δυσκολεύεται με τη γλώσσα με έναν τρόπο που δεν κατάφερε να κάνει στην πρώτη σεζόν, το οποίο προσπαθεί σε αυτή”.

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο της Lily Collins, για την οποία ανέφερε πως έχει εξελιχθεί αρκετά από τα πρώτα επεισόδια μέχρι σήμερα, έχοντας μπει για τα καλά στον ρόλο, γεγονός που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για τον νέο κύκλο, που όπως υπονόησε ο Darren Star θα είναι ακόμα πιο μαγικός και “γαλλικός” από ποτέ.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved