The Crown: Επιστρέφει με τον 3ο «βασιλικό»κύκλο

POP UP TEAM
/
13 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Η μεγάλη αναμονή για τον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «The Crown» φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της!

Το τρέιλερ του τρίτου κύκλου κυκλοφόρησε και αποκάλυψε στους χιλιάδες θαυμαστές της σειράς, όχι μόνο την ημερομηνία που ο κύκλος θα είναι διαθέσιμος αλλά… και τις αλλαγές που θα περιλαμβάνει!

Το αινιγματικό τρέιλερ ξεκινά με ένα διεισδυτικό πλάνο σε ένα από τα δωμάτια του παλατιού. Ενώ το πλάνο «εμβαθύνει», εμφανίζεται η «Βασίλισσα Ελισάβετ». 

Όμως δεν είναι εκείνη, που γνωρίσαμε στους δύο προηγούμενους κύκλους… αλλά η Olivia Colman.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολόκληρο το καστ έχει ανανεωθεί και οι ηθοποιοί έχουν αλλάξει! Τον ρόλο του «Πρίγκιπα Φιλίππου» θα υποδυθεί ο Tobias Menzies, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε το βασιλικό ζευγάρι των προηγούμενων κύκλων.

Οι νέες προσθήκες, όμως, δεν σταματούν εκεί. Το ρόλο της «Πριγκίπισσας Μάργκαρετ» θα υποδυθεί η εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός Helena Bonham Carter. 

Η Marion Bailey θα υποδυθεί την «μητέρα της Βασίλισσας» ενώ ο Josh O’Connor, ο οποίος δηλώνει μεγάλος φαν της σειράς ήδη από τους πρώτους δύο κύκλους, θα υποδυθεί τον «Πρίγκιπα Κάρολο.

Οι θεατές της δημοφιλούς σειράς ανυπομονούν για την 17η Νοεμβρίου αλλά πολλοί είναι και εκείνοι που δυσανασχετούν με την ολοκληρωτική, σχεδόν, ανανέωση του κάστ των ηθοποιών!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved