Emilia Clarke: τρομακτικές οι γυμνές σκηνές στο Game of Thrones

POP UP TEAM
/
23 Νοεμβρίου, 2019

Έγινε πλούσια και διάσημη, έγινε κοσμαγάπητη σαν βασίλισσα Ντενέρις, οι θαυμαστές της έκαναν επανάσταση στον όγδοο κύκλο όταν πέθανε.

Η νεαρή Εμίλια Κλαρκ μπήκε στο Game of Thrones όταν ήταν 23 ετών και δέκα χρόνια αργότερα με τη σειρά ακόμα να είναι υποψήφια για βραβεία και στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού έκανε δηλώσεις στο podcast του ηθοποιού Νταξ Σέπαρντ, αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολα πέρασε στα γυρίσματα, όταν είχε σκηνές με γυμνό.


Ο ρόλος στον πρώτο κύκλο που εμφανίστηκε απαιτούσε πολύ γυμνό, αφού η πρωτόγονη βασίλισσα Καλίσι κυκλοφορούσε γυμνή διαρκώς. Η Κλαρκ πιστεύει ότι οι δημιουργοί της σειράς «εκμεταλλεύτηκαν» το νεαρό της ηλικίας της, ενώ είπε ότι σήμερα θα είχε άλλη συμπεριφορά.

«‘Ήμουν ολόγυμνη με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου και δεν ήξερα τι να κάνω, ούτε τι ήθελαν ακριβώς από εμένα», είπε. 

Στην εξομολόγησή της δεν παρέλειψε να αναφέρει τον συμπρωταγωνιστή της Τζέισον Μομόα που την βοήθησε πολύ στη διάρκεια των γυρισμάτων. «Ήμουνα τυχερή που τον είχα δίπλα μου και ειλικρινά δεν ξέρω τι θα είχα κάνει χωρίς αυτόν» είπε η Κλαρκ. «Στη σκηνή της νύχτας του γάμου μας που υποτίθεται με βιάζει ήταν τόσο ευγενικός και προσεκτικός που ένιωσα ότι τον ενδιαφέρω σαν άνθρωπος. Επίσης σκεφτόμουν απάντα ότι δεν πρέπει να απογοητεύσω τους φανς της σειράς» πρόσθεσε.

Η Εμίλια Κλαρκ πρόσθεσε ότι σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και εκείνη νιώθει πολύ πιο συνειδητοποιημένη σχετικά με το τι αισθάνεται άνετα να κάνει και τι όχι.

 106610876 daenerys976

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved