Φοβούμενη ότι ο Κυπραίος κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό, η Ασημίνα εναντιώνεται στον γάμο του με την Ελένη, στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Νέστορας υπόσχεται στην Ανέτ ότι θα τη βοηθήσει να βρουν τον χαμένο γιο που μπορεί να είναι ο Μελέτης.

Η Ουρανία κι ο Τόλλιας νιώθουν ενοχές που ήρθαν κοντά και προσπαθούν να αποφύγουν τα χειρότερα στο επεισόδιο της Πέμπτης (13-02) στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μιλτιάδης προσκαλεί τη Βιολέτα στο σπίτι του και αποκαλύπτει στη Θεοδοσία και στον Λάμπρο το δεσμό τους στο επεισόδιο της Πέμπτης (13-02) στις «Άγριες Μέλισσες». Άλλωστε σε προηγούμενα επεισόδια, οι φανατικοί της σειράς παρακολούθησαν πως Μιλτιάδης και Βιολέτα ήρθαν πολύ κοντά. Είναι όμως έτοιμοι, η νύφη και ο γιος του να δεχθούν μια τέτοια σχέση στο Διαφάνι;

Η Μυρσίνη ζητάει τη βοήθεια της Ασημίνας, με σκοπό να αποτρέψει την απόφαση του Νικηφόρου να φύγουν για το Παρίσι. Τέλος, μία απροσδόκητη εμφάνιση στο σπίτι του Νέστορα, φέρνει τον Κυπραίο αντιμέτωπο με το σκοτεινό παρελθόν του και απειλεί να ανατρέψει τα σχέδια του γάμου του με την Ελένη, στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης (13-02) στις «Άγριες Μέλισσες».

5396953984386758367557