Όσο και περιπλέκονται τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες. Την επόμενη εβδομάδα η πλοκή θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, με νέους ηθοποιούς να μπαίνουν στο καστ.

Ο ένας από τους ηθοποιούς είναι ο Δημήτρης Κίτσος στον ρόλο του Δημητράκη που θα παγιδέψει τον Κλεομένη.

Ο Δημητράκης πέρασε δύσκολη ηλικία εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη και τον Σέργιο. Σήμερα προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, όμως, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης έχουν άλλα σχέδια, καθώς επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν για να παγιδέψουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.

f4088eacda554ad29045fcdd2a80f2e8

Τα άλλα δύο πρόσωπα είναι ο Παύλος Κουρτίδης και η Αλίνα Κοτσοβούλου.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Τηλεθεατής, ο Παύλος Κουρτίδης θα κάνει τον ρόλο του Λια που είναι εργάτης του Δούκα και ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του.

a51c7c401a7f45ae9e15f25b942c5b10

Σκληροτράχηλος και βίαιος, παίρνει μέρος στα αντίποινα του αφεντικού του κατά του συνεταιρισμού με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Αλίνα Κοτσοβούλου θα κάνει την Βασούλα Βονόρτα που είναι η σύζυγος του Ηλία, μια γυναίκα φοβισμένη από τη βιαιότητα του άντρα της, προσπαθεί να κρατήσει κι εκείνη κρυφές τις πράξεις του Ηλία κατά των αγροτών.

Όταν η Ελένη την προσεγγίσει και δει σε τι συνθήκες ζει η Βασούλα, θα δώσει μάχη για να την γλιτώσει από τα χέρια του. Θα καταφέρει να την τραβήξει μακριά του και να την πείσει να μιλήσει για όσα έκανε ο άντρας της για λογαριασμό του Δούκα;

483b7735e35b4d2b8e25bc604e91c597

 

Με πληροφορίες από το thetoc