Ο πρίγκιπας Χάρι συμμετέχει σε επετειακό επεισόδιο γνωστής σειράς του Netflix

POP UP TEAM
/
29 Απριλίου, 2020

Μετά τη Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι μοιάζει να ενδιαφέρει για μία στροφή στον κόσμο του θεάματος.

Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εδώ και λίγο καιρό έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο Λος Άντζελες όπου περιμένουν να περάσει η περίοδος της καραντίνας για να μπορούσαν να βάλουν μπροστά τα επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά τους σχέδια. Σύμφωνα με πληροφορίες που ξεκίνησαν από τον στενό φιλικό κύκλο του πρίγκιπα, ο Χάρι δεν περνάει και τόσο καλά στην Αμερική και αυτή η περίοδος αναμονής του έχει στοιχίσει.

Πάντως φαίνεται ότι πριν την καραντίνα και την πανδημία είχε κάνει συμφωνία με την Mattel και την ιντερνετική πλατφόρμα του Netflix ώστε να δανείσει την φωνή του στο επετειακό επεισόδιο της πολύ πετυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων «Τόμας, το τρενάκι», η οποία συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια ζωής.

Ο Χάρι που έχει ήδη ηχογραφήσει την εισαγωγή του επετειακού επεισοδίου μίλησε για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για το συγκεκριμένο παιδικό πρόγραμμα, αφού το παρακολουθούσε και ο ίδιος όταν ήταν παιδί.

Πάντως αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ο εγγονός της Ελισάβετ, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από τα βασιλικά το καθήκοντα, επιλέχθηκε για το συγκεκριμένο επεισόδιο. Γιατί το επετειακό πρόγραμμα που θα προβληθεί στην Αμερική την 1η Μαίου θα είναι μία βασιλική εκδοχή της σειράς και θα περιλαμβάνει ως καρτούν χαρακτήρες, όπως η Ελισάβετ και Κάρολος.

Το στόρι θέλει ο Τόμας να μεταφέρει τον Τόπχαμ Χατ, τον ελεγκτή των σιδηροδρομικών γραμμών στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, για να του απονείμουν μία ειδική τιμή. Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ο αφηγητής της ιστορίας, η οποία υποτίθεται πως διαδραματίζεται στα παιδικά του χρόνια.

«Ο Τόμας το Τρενάκι ήταν ένα παρηγορητικό, οικείο πρόσωπο σε τόσες πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια – διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας παιδιά για σημαντικά ζητήματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες », δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Σίγουρα έχω υπέροχες αναμνήσεις από όταν μεγάλωνα με τον «Τόμας το Τρενάκι» τότε που με μετέφερε σε νέα μέρη μέσα από τις περιπέτειες του», συνέχισε ο Χάρι.

Ο Rev. Wilbert Awdry, δημιουργός του «Τόμας, το τρενάκι» κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο με τον τίτλο «The Railway Series» πριν από 75 χρόνια. Αρχικά δημιουργήθηκε ως μία ιστορία για να κοιμίζει τον γιο του, Κρίστοφερ, κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου, που νοσούσε από ιλαρά.

http://youtu.be/fkB3F4-NI8A

 

Mε πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved