Stanger Things: Η 4η σεζόν επιστρέφει πιο σύντομα από όσο νομίζεις

POP UP TEAM
/
5 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Επιτέλους, ήρθε η ώρα για «λιώσιμο» και Netflix.

strath4

Από ό,τι φαίνεται η σειρά «Stranger Things» έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την κυκλοφορία της νέας σεζόν. Η σειρά βρισκόταν σε παύση αφού οι εξελίξεις του κορονοϊού το επέβαλαν, τώρα όμως η 4η σεζόν είναι πιο κοντά από όσο θα περίμενες.

Οι συγγραφείς του «Stranger Things» προφανώς έχουν τελειώσει να γράφουν ολόκληρη τη σεζόν και αυτό δημοσιεύθηκε στα social media. Καταλαβαίνεις τη χαρά που κάναμε έτσι; Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που μένει είναι τα γυρίσματα της σεζόν 4 της σειράς.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, πάντως η πλατφόρμα του Netflix προειδοποιεί ότι θα ανακοινωθεί σύντομα.Τι θα δούμε στη νέα σεζόν; Αυτό κι αν παραμένει άγνωστο, ο Noah Schnapp πάντως έχει εκφράσει στο παρελθόν τον ενθουσιασμό του για τα τέσσερα πρώτα σενάρια που είχε διαβάσει.

http://youtu.be/gsx6SG-Zhgk

Και επειδή αυτό σίγουρα δεν είναι αρκετό τότε σκέψου όσα ξέρεις μέχρι τώρα. Ο Hopper είναι με κάποιον τρόπο ζωντανός. Πώς γίνεται αυτό; Ένας θεός ξέριε.Παρόλο που εξακολουθεί να είναι ζωντανός, θα είναι προφανώς διαφορετικός όταν επιστρέψει, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Α και, φυσικά δεν βρισκόμαστε πια στο Ηawkins.

strangth

Το μόνο που μας απομένει είναι να περιμένουμε την πρεμιέρα η οποία δεν θα αργήσει να έρθει.

 strth2

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved