«Enola Holmes»: Οι λογοτεχνικές ιστορίες της πανέξυπνης αδελφής του Σέρλοκ Χολμς, έρχονται στο Netflix

POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Δεν έχει μόνο ο Σαίξπηρ μία θρυλική, «άγνωστη» μικρότερη αδελφή που ούσα διάνοια όπως εκείνος αναγκάστηκε να ζήσει στην σκιά του, επειδή η εποχή της δεν τής επέτρεπε κάτι περισσότερο. Ένας πολύ διάσημος λογοτεχνικός ήρωας, ο θρυλικός Σέρλοκ Χολμς απέκτησε το 2006 την δική, μυστηριώδη, μικρότερη αδελφή και το όνομα αυτής: Ενόλα.

Όλα άρχισαν όταν η συγγραφέας Νάνσι Σπρίνγκερ πρωτοκυκλοφόρησε την πετυχημένη σειρά βιβλίων μυστηρίου με τίτλο «Enola Holmes Mysteries». Και τα 6 βιβλία είχαν σαν κεντρικό χαρακτήρα την πολύ νεότερη, σε σχέση με τον Σέρλοκ, αδελφή του Ενόλα, η οποία είναι εξίσου χαρισματική και έξυπνη με εκείνον. Η μοίρα της τι άλλο; Να λύνει μυστήριο το ίδιο γρήγορα και καλά με τον διάσημο αδελφό της.

Τώρα οι λογοτεχνικές ιστορίες της Ενόλα μεταφέρονται στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο το αστέρι του «Stranger Things», η Mίλι Μπόμπι Μπράουν, που έχει δει την καριέρα της να εκτινάσσεται.

Την σκηνοθεσία του «Enola Holmes» που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει ο Χάρι Μπράντμπιρ, σκηνοθέτης των «Fleabag» και «Killing Eve».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved