Τι συνέβη σε πρώτο επεισόδιο ‘πιλότο’ του GOT, που δεν έπαιξε ποτέ

POP UP TEAM
/
18 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

H Λένα Χίντι, ή αλλιώς η Σέρσει, βρισκόταν κι αυτή στο πρωτό καστ και, όπως περιγράφει, η αρχική της μορφή παρέπεμπε σε κάτι άλλο, όχι σε βασίλισσα. ”Έμοιαζα με showgirl από το Λας Βέγκας στον πρωτότυπο πιλότο. Γούνες και τεράστια μαλλιά, σαν μεσαιωνική Ντόλι Πάρτον” λέει.

Μπορεί τώρα το ”Game of Thrones” να θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών (πέραν του τελευταίου κύκλου) αλλά η πρώτη προσπάθεια δεν ήταν τόσο υπέροχη. 

Με την κυκλοφορία του βιβλίου ”Fire Cannot Kill a Dragon”, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δηλώσεις ηθοποιών που ήταν εκεί στον πρώτο πιλότο της σειράς και αν πιστέψουμε τα λόγια τους, μάλλον τα πράγματα δεν θα ήταν πάρα πολύ όμορφα. Το βιβλίο αποκαλύπτει ανέκδοτες ιστορίες πίσω από τη σειρά – φαινόμενο. 

”Κανείς δεν ήξερε τι έκανε ή τι ήταν αυτό που κάναμε. Στην άφιξη του βασιλιά Ρόμπερτ, θυμάμαι πως σκεφτόμουν πόσο γελοίο είναι όλο αυτό. Η εξωφρενικότητα του να κάνεις ένα παράλληλο σύμποαν με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στη σοβαρότητα και του απλά να φοράς κοστούμια για πλάκα. Σίγουρα δεν υπήρχε η αίσθηση πως κάναμε κάτι που θα άλλαζε το παιχνίδι για όλους μας. Αλλά είχε πλάκα” είπε ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου που συνέχισε μετά να υποδύεται τον Τζάιμι Λάνιστερ. 

H Λένα Χίντι, ή αλλιώς η Σέρσει, βρισκόταν κι αυτή στο πρωτό καστ και, όπως περιγράφει, η αρχική της μορφή παρέπεμπε σε κάτι άλλο, όχι σε βασίλισσα. ”Έμοιαζα με showgirl από το Λας Βέγκας στον πρωτότυπο πιλότο. Γούνες και τεράστια μαλλιά, σαν μεσαιωνική Ντόλι Πάρτον” λέει.

Δεν παρέμειναν όμως όλοι οι ηθοποιοί ίδιοι. Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα της σειράς είναι σίγουρα η Εμίλια Κλαρκ, που υποδύθηκε την Ντενέρις για οκτώ σεζόν. Τον ρόλο της όμως είχε η Βρετανή ηθοποιός Ταμζιν Μερκάτ πριν αντικατασταθεί μέσα στις πολλές αλλαγές. 

Ευτυχώς το ΗΒΟ είδε την προοπτική και έδωσε το πράσινο φως για την πρώτη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου πιλότου. Η δημιουργική ομάδα της σειράς συναντήθηκε για μαζέψει όλα όσα χρειάζονταν αναθεώρηση, που σύμφωνα με τον παραγωγό Ντ. ΜΠ. Βάις έφτανε το 92%. Παρόλο που κανείς δεν έχει δει μέχρι στιγμής τον… επικό πρώτο πιλότο της σειράς, η σειρά είναι πλέον γνωστή ως η μεγαλύτερη ανατροπή της τηλεόρασης αφού όσοι τον είχαν δει έκαναν λόγο για μια τεράστια αποτυχία.

Συγκεκριμένα, o σεναριογράφος Κρεγκ Μαζίν είχε πει σε podcast: 

”Θυμάμαι πολύ συγκεκριμένα πως βγήκα έξω και είπα στον Μπενιόφ και τον Βάις πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Χόλιγουντ. Γιατί δεν κατάφεραν απλά να πάρουν κάτι κακό και να το κάνουν καλό. Έσωσαν κάτι εντελώς άθλιο και το μετέτρεψαν σε κάτι αριστουργηματικό” είπε, μιλώντας για τον σεναριογράφο και παραγωγό Ντέιβιντ Μπενιόφ και τον παραγωγό Βάις.

Πηγή: must

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved