La Casa De Papel: Οι θαυμαστές αποθεώνουν τον «Berlin» σε ένα βιντεάκι του Netflix

POP UP TEAM
/
9 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένας από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές της κορυφαίας ισπανικής σειράς «La Casa De Papel», ο σχιζοφρενής αλλά γοητευτικός Berlin, έχει αφήσει το στίγμα του στους θιασώτες της «Τέλειας Ληστείας». Μάλιστα, μια από τις κορυφαίες σκηνές της σειράς είναι αυτή στην οποία γράφει τον επίλογο της ζωής του..

Το Netflix ζήτησε από συνδρομητές σε 10 χώρες του κόσμου να σχολιάσουν τον Μπερλίν και να… αναβιώσουν τη σκηνή του θανάτου από το «La Casa De Papel» κάνοντας σχόλια. Γαλλία, Καναδάς, Νότια Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιαπωνία, Ισπανία, Δανία, Μεξικό, Βραζιλία, Νότια Αφρική συμμετέχουν σε ένα απολαυστικό βίντεο, αφιερωμένο στον 49χρονο ηθοποιό, Πέδρο Αλόνσο.

Ο Πέδρο Αλόνσο γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1971 στην μεγαλύτερη πόλη της Γαλικίας, στην Βίγο στην Ισπανία και ήξερε από μικρός πως το πάθος του είναι η υποκριτική. Αποφοίτησε από την Real Escuela Superior de Artes Dramático (RESAD) και από το Teatro de la Danza και μάλιστα έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική εταιρεία Grupo Dom. Έχει πάρει το επίθετο της μητέρας του Alonso, ενώ το επώνυμο του πατέρα του είναι O’ choro.

Αν και έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στο «La Casa de Papel», έχει στο ενεργητικό του 11 ταινίες, έχει παίξει σε αρκετές ισπανικές σειρές, αλλά και σε πιο γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές όπως το δράμα εποχής «Gran Hotel» και η σειρά φαντασίας «El ministerio del tiempo».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved