Bridgerton: Όσα γνωρίζουμε για το 2ο κύκλο

POP UP TEAM
/
11 Ιανουαρίου, 2021

Εάν έχεις ήδη δει όλα τα επεισόδια της σειράς είναι βέβαιο ότι περιμένεις με ανυπομονησία τη συνέχεια!

Τη σειρά εποχής Bridgerton με την οποία εγκαινιάστηκε η συνεργασία της Shonda Rhimes με το Netflix έχουν παρακολουθήσει 63 εκατομμύρια συνδρομητές. Έτσι, μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της είναι ήδη η πέμπτη πιο δημοφιλής σειρά παραγωγής του Netflix στην ιστορία της πλατφόρμας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η τεράστια επιτυχία της έφερε στο τραπέζι τη συζήτηση για την δημιουργία ενός δεύτερου κύκλου. Να τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη συνέχεια του Bridgerton.

Το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν
Η αλήθεια είναι ότι επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η πρόθεση να γυριστεί δεύτερη σεζόν για το Bridgerton. Δεδομένης όμως της τεράστιας επιτυχίας της πρώτης σεζόν, αλλά και του ότι υπάρχει ακόμη πολύ υλικό από την ιστορική σειρά μυθιστορημάτων της Julia Quinn (στην οποία βασίζεται η σειρά), η προοπτική φαίνεται εξαιρετικά πιθανή. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του RadioTimes.com η παραγωγή του δεύτερου κύκλου είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας.

Τι θα συμβεί στο δεύτερο κύκλο
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι η σειρά ακολουθεί πιστά την πλοκή των μυθιστορημάτων της Julia Quinn, τότε διαπιστώνουμε ότι ο πρώτος κύκλος καλύπτει όσα συμβαίνουν στο πρώτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο Ο Δούκας κι Εγώ. Το επόμενο βιβλίο O Υποκόμης που με Αγάπησε, δεν εστιάζει πια στην ιστορία της Daphne αλλά στις αισθηματικές περιπέτειες του μεγαλύτερου αδερφού της, Anthony Bridgerton (τον οποίο υποδύεται ο Jonathon Bailey). Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο Harpersbazaar, η Phoebe Dynevor που υποδύεται τη Daphne Bridgerton “αν μείνουμε πιστοί στα βιβλία, τώρα είναι σειρά του Anthony”.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για το δεύτερο κύκλο
Η Phoebe Dynevor έχει ήδη δηλώσει πως θα ήθελε πολύ να μάθει τι θα συμβεί στη συνέχεια (όπως όλοι μας, άλλωστε) αλλά και να δει τη Daphne να μπλέκεται στην ερωτική ζωή του αδερφού της, Anthony.

Ο Regé-Jean Page (που υποδύεται τον δούκα του Hastings) σε συνέντευξή του στο tvguide.com υπαινίχθηκε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα να ειπωθούν για τη σχέση του Simen Basset και της Daphne: “Όσο εξερευνώ τους χαρακτήρες διαπιστώνω ότι η αγάπη είναι ένα πράγμα που εξελίσσεται… Παντρεύτηκαν πολύ νέοι. Ακόμα μεγαλώνουν. Έχουν πολλά να κάνουν και νομίζω ότι θα είναι πάντα ευχάριστο να τους δούμε να τα κάνουν μαζί”. Σε άλλη συνέντευξή του, ο Page είπε πως υπάρχουν ακόμα πολλές ωραίες ιστορίες να διηγηθεί η σειρά. “Υπάρχει πληθώρα χαρακτήρων και καθένας από αυτούς έχει ξαδέρφια, θείους και σκύλους και πιστεύω ότι ο κόσμος θα ήθελε να τους εξερευνήσει σε μεγαλύτερο βάθος”.

Η Nicola Coughlan που υποδύεται την Penelope Featherington μίλησε με ενθουσιασμό για την προοπτική η σειρά να συνεχιστεί: “Θα μου άρεσε πολύ να συνεχίσω το ταξίδι μου με την ηρωίδα μου, να δω πώς θα αλλάξει. Θέλω πολύ να συνεχίσουμε γιατί πιστεύω ότι έχουμε ξύσει μόνο την επιφάνεια. Επειδή το κατ της σειρά είναι τεράστιο, υπάρχουν πολλοί ακόμα χαρακτήρες”.

Ο παραγωγός Chris Van Dusen έχει επίσης σχεδόν προεξοφλήσει τη συνέχιση της σειράς λέγοντας σε συνέντευξή του: “Ξέρουμε ότι υπάρχουν οχτώ αδέρφια στην οικογένεια Bridgerton και οχτώ βιβλία… Θα μου άρεσε να διηγηθούμε τις ερωτικές ιστορίες όλης της οικογένειας… Στην πρώτη σεζόν στήσαμε τους χαρακτήρες… Υπάρχει νομίζω πολύ μεγάλο βάθος στην ιστορία για να εξερευνήσουμε”.

Πότε θα δούμε το δεύτερο κύκλο
Δεδομένων των δυσκολιών στην οργάνωση της παραγωγής εξαιτίας της πανδημίας και εφόσον γίνει εφικτό να γυριστεί η σειρά την ερχόμενη άνοιξη, το πιθανότερο είναι να τη δούμε στις οθόνες μας στις αρχές του 2022.

 

Με πληροφορίες από madame figaro.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved