Βαϊόλα Ντέιβις: Eτοιμάζεται να υποδυθεί τη Μισέλ Ομπάμα σε νέα τηλεοπτική σειρα

POP UP TEAM
/
26 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Με θέμα τις ζωές και το έργο κάποιων από τις εμβληματικότερες Πρώτες Κυρίες που πέρασαν ποτέ από τον Λευκό Οίκο.

Μία νέα τηλεοπτική σειρά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το αμερικανικό, συνδρομητικό κανάλι Showtime, μία υποσχόμενη περαγωγή με θέμα τη ζωή και τη δράση κάποιων εκ των πιο σημαντικών Πρώτων Κυριών που πέρασαν ποτέ από την ιστορία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώτος κύκλος θα εστιάσει στη ζωή και το έργο της Μισέλ Ομπάμα, της Έλινορ Ρούζβελτ και της Μπέτι Φορντ με τη βραβευμένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις να αναλαμβάνει τον ρόλο της δραστήριας κυρίας Ομπάμα. Εκτός από πρωταγωνίστρια η Βαϊόλα Ντέιβις θα είναι και παραγωγός στο όλο πρότζεκτ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής θα δει τον εαυτό της στην μικρή ηθόνη. Το 2016 η ερωτική σχέση της με τον άντρα της ζωής της, Μπαράκ Ομπάμα, είχε αποτελέσει το κεντρικό θέμα για την ταινία «Το Πρώτο Ραντεβού». Πριν από περίπου δύο χρόνια η Μισέλ κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της που έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 11,5 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως έχει γίνει γνωστό τον ρόλο της απελευθερωμένης και πρωτοπόρου Μπέτις Φορντ έχει ήδη συμφωνήσει να παίξει Μισέλ Φάιφερ, ενώ για τον ρόλο της Έλινορ Ρούσβελτ, της γυναίκας που έμεινε περισσότερο χρόνο στον Λευκό Οίκο από οποιαδήποτε άλλη πριν ή μετά από εκείνη, δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ηθοποιός.

Τη σκηνοθεσία της σειράς που θα έχει τον τίτλο «The First Lady» θα αναλάβει η Δανή Σούζαν Μπίερ, που βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ταινία «In a Better World», ενώ έχει σκηνοθετήσει και τις επιτυχημένες παραγωγές «The Undoing» και «The Night Manager».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved