“Mr and Mrs Smith”: Η ταινία με τον Pitt και την Jolie γίνεται σειρά μ’ ένα αναπάντεχο πρωταγωνιστικό δίδυμο

POP UP TEAM
/
16 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μία διαφορετική ματιά στην box office επιτυχία του 2005 “Mr and Mrs Smith”, με πρωταγωνιστές τον Brad Pitt και την Angelina Jolie, έρχεται να προσφέρει ένα αναπάντεχο πρωταγωνιστικό και σεναριακό δίδυμο: η Phoebe Waller-Bridge και ο Donald Glover.

Οι δυο ταλαντούχοι δημιουργοί έχουν αναλάβει να μεταφέρουν σε τηλεοπτική σειρά τη δημοφιλή ταινία σε παραγωγή της New Regency και του Amazon Prime Video.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Glover με μια ανάρτηση στο Instagram όπου το πρωταγωνιστικό δίδυμο αναπαριστά μία κλασική σκηνή με την Angelina Jolie.

Η επικεφαλής των Amazon studios, Jennifer Salke, αναδημοσίευσε το post του Glover και έγραψε: “Μιλάμε για την dream team! Ο Donald και η Phoebe είναι δυο από τους πιο ταλαντούχους και πρωταγωνιστές στον κόσμο. Είναι ένα πραγματικό όνειρο για εμάς, όπως θα είναι και για το παγκόσμιο κοινό, η συνεργασία των δυο αυτών δυνατών δημιουργών. Το Mr. and Mrs. Smith είναι μια iconic ταινία, κι αναμένουμε να δούμε πώς ο Donald, η Phoebe και η Francesca [σσ. αναφέρεται στη σεναριογράφο και παραγωγό Francesca Sloan] θα το κάνουν δικό τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί τους όπως και με τη New Regency.”

Ο Glover και η Waller-Bridge συμμετείχαν μαζί στην ταινία του 2018 “Solo: A Star Wars Story”, ενώ και οι δυο έχουν κερδίσει Emmy και Χρυσή σφαίρα για τις τηλεοπτικές τους δουλειές: η Waller-Bridge για τη σειρά Fleabag και ο Childish Gambino για τη σειρά Atlanta.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved