Μετά κόπων και βασάνων, έρχεται το happy end στις Άγριες Μέλισσες, αφού η Ελένη παντρεύεται τη μεγάλη της αγάπη, τον Λάμπρο. Πόσο θα κρατήσει η ευτυχία τους;

Μετά από τα πολλά βάσανα και τα μαρτύρια που έχει περάσει στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται η ώρα που η Ελένη θα χαμογελάσει ξανά και θα ντυθεί νύφη για δεύτερη φορά, ωστόσο αυτή τη φορά θα είναι χαρούμενη.

Η Ελένη συνεχίζει να δίνει μάχη προκειμένου να πληρώσει ο Βόσκαρης για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Παρότι η δολοφονία της Μαδούρου στις Άγριες Μέλισσες τη συγκλόνισε, η ίδια αποφασίζει να μην το βάλει κάτω, αλλά να καταφέρει να βάλει τον Βόσκαρη στη φυλακή και να δικαιώσει όλες τις γυναίκες που μαρτύρησαν στα χέρια του.

Ωστόσο, ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν στη ζωή τους. Ο δάσκαλος, που στέκεται όλο αυτό το διάστημα στις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό της σαν βράχος, θέλει πια να κάνει την Ελένη σύζυγό του, αφού αυτή είναι η επιθυμία και των δύο από τότε που ήταν ακόμη παιδιά.

Το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του περνάει μια μέρα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Τίποτα δεν είναι ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα. Όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, η Ελένη με τον Λάμπρο ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους και όλους όσοι τους αγαπούν.

Η Δρόσω και η Ασημίνα στέκονται στο πλευρό της αδελφής τους, καθώς για πρώτη φορά μετά από καιρό χαμογελάει ξανά.

Για πόσο θα κρατήσει η ανακωχή με τους Σεβαστούς και οι ανέμελες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες;