Leticia Calderón: Η «Εσμεράλδα» δεν είναι πια αυτή που ήξερες- Η φυλακή, το σύνδρομο Down και η αλλαγή στην εμφάνισή της

POP UP TEAM
/
7 Μαΐου, 2021

H δύσκολη ζωή της Leticia Calderón.

Τη Leticia Calderón τη γνωρίσαμε στην Ελλάδα το 1997, όταν στη χώρα μας προβλήθηκε η επιτυχημένη λατινοαμερικάνικη σειρά «Εσμεράλδα» με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Esm jose armando

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες μεξικάνικων σειρών, τη Leticia την απολαύσαμε μόνο ως Εσμεράλδα, καθώς καμία άλλη δική της σειρά δεν προβλήθηκε από ελληνικό κανάλι, παρά το γεγονός πως το εν λόγω σήριαλ θεωρείται το πιο επιτυχημένο όλων -βάσει τηλεθέασης- στην Ελλάδα.

Τότε, ήταν μόλις 29 ετών, ενώ σήμερα έχει αισίως κλείσει τα 52 της χρόνια.

Η αλλαγή στην εικόνα της είναι μεγάλη, με την ίδια να έχει επιλέξει να αφεθεί στον χρόνο, να μην το παρακάνει με τις αισθητικές παρεμβάσεις και να απολαμβάνει το φαγητό χωρίς να ανησυχεί για το βάρος της. Η Leticia φωτογραφίζεται με τις ρυτίδες της, αποφεύγει το ρετούς και περνά τα δικά της μηνύματα μέσα από τη ζωή της, η οποία μόνο εύκολη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Το σύνδρομο Down και η φυλακή
Η ηθοποιός κάνει πλέον επιλεκτικά δουλειές στην τηλεόραση, καθώς έχει στρέψει όλη της την προσοχή στα παιδιά της, Luciano και Carlos Collado, το μεγαλύτερο εκ των οποίων γεννήθηκε με σύνδρομο Down. Σήμερα είναι 17 ετών.

Η Leticia έχει πολλάκις μιλήσει για την ιδιαιτερότητα αυτή του γιου της, με τα τελευταία χρόνια να καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα μία ψυχοφθόρα κατάσταση λόγω της σύλληψης του πατέρα τους, γνωστού μεγαλοδικηγόρου.

H Calderón παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Juan Collado, το 2002 και χώρισαν 8 χρόνια αργότερα, με τον ίδιο να συλλαμβάνεται το 2019 για οικονομικές απάτες και ξέπλυμα χρήματος.

Ο μεγάλος τους γιος δεν έμαθε ποτέ τι πραγματικά συνέβη στον πατέρα του, καθώς η τηλεοπτική Εσμεράλδα ζήτησε από τον μικρότερο γιο της να μην του πουν την αλήθεια, καθώς κάτι τέτοιο θα τον πλήγωνε πολύ.

Έτσι κι έγινε…

 

Σήμερα, η Leticia Calderón δηλώνει πολύ περήφανη για ό,τι έχει καταφέρει ως μητέρα και δεν έχουμε παρά να της βγάλουμε κι εμείς το καπέλο.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved