Η Μυρσίνη θα θελήσει να κάψει τις τρεις αδελφές, αλλά το σχέδιό της θα έχει δραματικές συνέπειες για την ίδια στις Άγριες Μέλισσες.

Όταν οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο Σεβαστό την πρώτη νύχτα του γάμου του με την Ελένη, η ζωή τους άλλαξε για πάντα στις Άγριες Μέλισσες. Αν και κατάφεραν να κρατήσουν το μυστικό τους μέχρι τώρα, δεν θα τα καταφέρουν για πολύ ακόμα. Όπως φαίνεται, στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος.

Πρωταγωνίστρια του νέου κύκλου αίματος θα είναι η Μυρσίνη η οποία θα διαβάσει στο βιβλίο του Νικηφόρου όλα όσα έγιναν και θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια.

Αρχικά θα καταρρεύσει από τα ψέματα που της έλεγαν τόσα χρόνια η Ελένη και η Δρόσω, αλλά κυρίως, νιώθει πιο έντονο μίσος για την Ασημίνα.

Η εκδίκηση της Μυρσίνης για τον θάνατο του γιου της
Αποφασίζει, όμως, να κινηθεί στα σκοτάδια για να πάρει την εκδίκησή της. Θέλει να πληρώσουν και οι τρεις για τον θάνατο του Σέργιου.

Η Μυρσίνη ενημερώνει τον Δούκα κάθε λεπτομέρεια του φονικού του πρωτότοκου γιου τους και θολώνει από μίσος για τις τρεις αδελφές στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος μαθαίνουν πως οι γονείς τους ξέρουν την αλήθεια και σπεύδουν να προετοιμάσουν τις Σταμίρη. Εκείνες στέλνουν τον μικρό Σέργιο για λίγες μέρες στη Λάρισα, ώστε να είναι ασφαλής.

Η Μυρσίνη ετοιμάζει για εκείνες την πιο σκληρή επίθεση.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μαζί με τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη, είναι κλεισμένοι στο σπίτι των Σταμίρη. Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη, βάζει φωτιά θέλοντας να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές.

Δεν μπορούν να φανταστούν, όμως, τις τραγικές συνέπειες της πράξης τους στις Άγριες Μέλισσες αφού το θύμα της φωτιάς δεν θα είναι αυτό που ήθελε.

Κάποιος αφήνει την τελευταία του πνοή εξαιτίας της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό και όλοι ζητούν δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί.