Η δεύτερη σεζόν στις "Αγριες Μέλισσες" πλησιάζει στο τέλος, η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος...

Λίγο πριν από το φινάλε της δεύτερης σεζόν της σειράς "Αγριες Μέλισσες", οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Μπορεί ο Δούκας Σεβαστός να προειδοποιεί τον Μελέτη και τη Μυρσίνη να μην πειράξουν τις αδερφές Σταμίρη, ωστόσο η κ. Σεβαστού έχει άλλη γνώμη. Το άσβεστο μίσος για τις τρεις γυναίκες που στέρησαν τη ζωή του μεγάλου γιου της, Σέργιου, δεν λέει να κοπάσει και αυτό που θα ακολουθήσει θα "παγώσει" ολόκληρο το χωριό.

Η Μυρσίνη Σεβαστού δεν θέλει να αφήσει τις τρεις γυναίκες να γλιτώσουν, θέλει να τις εξαφανίσει. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου συγκλόνισε τους τηλεθεατές. Μια άλλη Μυρσίνη εμφανίστηκε, ενώ πάνω της χτίστηκαν σχεδόν όλες οι σκηνές.

Απόψε το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες"
Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Τι σκοπεύει να κάνει για να πάρει την εκδίκησή της; Και πώς θα αντιδράσουν η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω;

Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του. Το επεισόδιο της Τετάρτης, στις "Άγριες Μέλισσες" προετοιμάζει τους φανατικούς της σειράς του ANT1 για το μεγάλο φινάλε μια ημέρα μετά, την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι νέα επεισόδια των "Αγριων Μελισσών" θα έχουμε από τον Σεπτέμβρη, με νέες περιπέτειες για τις αδερφές Σταμίρη και νέους εχθροί, όπως ο Ακύλλας Μεγαρίτης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.