Τζούντι Ντεντς, Ίαν ΜακΚέλεν, Μάγκι Σμιθ πραγματοποιούν παράσταση μέσω Zoom για να σώσουν τα θέατρα στην Αγγλία

POP UP TEAM
/
24 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τα πιο λαμπερά αλλά και ταλαντούχα ονόματα ολόκληρου του βρετανικού θεάτρου, ηθοποιοί που έχουν επηρεάσει με την παρουσία τους τις εξελίξεις και την πορεία της αγγλικής καλλιτεχνικής σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία παράσταση που θα δοθεί μέσω Zoom με μοναδικό σκοπό να ενισχυθούν τα βρετανικά θέατρα που τόσο σοβαρά έχουν πληγεί από την πανδημία.

Η Τζούντι Ντεντς, ο Ίαν ΜακΚέλεν, η Μάγκι Σμιθ αλλά και οι Ντέρεκ Τζάκομπι και Κένεθ Μπράνα θα συμμετέχουν στην παράσταση ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να συλλέξουν αρκετά χρήματα για τους εργαζόμενους, όχι μόνο τους ηθοποιούς, σε θέατρα της Αγγλίας.

«Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε επί σκηνής και δεν μπορούμε να είμαστε σε ένα στούντιο. Αλλά μπορούμε να είμαστε σε αυτό το εντυπωσιακό πράγμα που λέγεται Zoom», δήλωσε η Τζούντι Ντεντς στο BBC.

Κανένα από τα μέλη του καστ δεν θα ξέρει εκ των προτέρων πολλά για το τι θα κάνουν, κάτι που η ίδια η ηθοποιός περιέγραψε ως τον «απόλυτο εφιάλτη». Το σύνολο των εσόδων θα πάει στην οργάνωση Acting for Others, της οποίας πρόεδρος είναι η Ντεντς. Η οργάνωση ασχολείται με την παροχή στήριξης σε ανθρώπους που εργάζονταν πάνω στην σκηνή, στα παρασκήνια και στα φουαγιέ των θεάτρων.

«Είναι για τους ανθρώπους που είναι αυτοαπασχολούμενοι και δεν παίζουν απαραίτητα, αλλά εργάζονται σε ένα θέατρο και κρατούν τα θέατρα ζωντανά», εξήγησε η ίδια. Η παράσταση με τίτλο For One Knight Only θα μεταδοθεί μέσω Zoom στις 29 Νοεμβρίου και το εισιτήριο θα κοστίζει 45 λίρες. Κατά τη διάρκειά της, οι ηθοποιοί θα απαντούν σε ερωτήσεις των θεατών.

«Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι που βγαίνουν από τη δραματική σχολή και ανυπομονούν να δουλέψουν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε, να τους ενθαρρύνουμε, να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα», συμπλήρωσε η Ντέντς, δηλώνοντας ότι ανησυχεί πολύ για το μέλλον το βρετανικού θεάτρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved