Άντρας χτυπάει τη σύζυγό του σε δημόσιο χώρο – Παρεμβαίνουν δύο θαρραλέες πελάτισσες

POP UP TEAM
/
2 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ακόμη ένα θλιβερό περιστατικό στον μακρύ κατάλογο.

Η Τουρκία είναι μία χώρα με ανησυχητικά υψηλά ποσοστά ενδοοικογενειακής βίας σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία. Εκτιμάται πως από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2020, δολοφονήθηκαν από τους συζύγους τους 312 γυναίκες, ενώ οι πραγματικοί αριθμοί πιθανότατα να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Ένα περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των φαινομένων βίας. Θύμα μία νεαρή γυναίκα, η οποία μαζί με το τεσσάρων μηνών παιδί της, βρίσκεται σε καφετέρια μαζί με τον 34χρονο σύζυγό της.

Για άγνωστη αιτία ο άντρας σηκώνεται από τη θέση του, όπως μπορούμε να δούμε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε το περιστατικό, και αρχίζει να χτυπάει τη σύζυγό του με σοκαριστική μανία.

Αμέσως παρεμβαίνουν δύο πελάτισσες αλλά και ο υπάλληλος του καταστήματος, οι οποίοι έπειτα από «μάχη» με τον δράστη, τον τρέπουν σε φυγή. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο άντρας έχει ήδη συλληφθεί.

Στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο θάρρος και την αυταπάρνηση των δύο γυναικών γνωρίσματα που σήμερα εξυμνούνται από όλα τα Μέσα του πλανήτη. Μπράβο κορίτσια.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved