Χρησιμοποίησαν το gaming site τους για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Για ακόμη ένα 24ωρο οι μεγάλες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα μας συνεχίζονται, καταστρέφοντας δασικές εκτάσεις και σπίτια. Μέσα στο γενικότερο θλιβερό κλίμα, ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες νότες ελπίδας και αισιοδοξίας, που προέρχονται και από άτομα, ομάδες και πρωτοβουλίες μακριά από τα πύρινα μέτωπα. Μία από αυτές ήταν η ενέργεια των Unboxholics.

Οι influencers που έχουμε ανάγκη
Τα αδέρφια Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς από την Αριδαία, που διατηρούν το δημοφιλέστερο site για gaming στην Ελλάδα, ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 6 Αυγούστου ένα live stream προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για όλους όσοι έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από €300.000, μόλις σε λίγη ώρα. Όλα αυτά τα χρήματα προήλθαν αποκλειστικά από donate (δωρεές), ενώ υπήρξε και κόσμος που πρόσφερε χρήματα μέσω paysafe.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Unboxholics πραγματοποιούν κάτι αντίστοιχο, καθώς το ίδιο είχαν πράξει και μετά το Μάτι αλλά και για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Τους βγάζουμε το καπέλο. Για ακόμη μία φορά. Και ελπίζουμε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.