4 Κλασικοί τρόποι για να τρέχει ένας άντρας πίσω σου

POP UP TEAM
/
17 Μαρτίου, 2024

Φυσικά και όλοι οι άντρες δεν είναι καρμπόν όμως κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα είναι κοινά για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι άνθρωποι του ίδιου ζωδίου έχουν κοινά χαρακτηριστικά, ή ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι έχουν κοινή κουλτούρα ή έχουν μεγαλώσει στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον έχουν πολλά κοινά .

Δεν λέμε προς θεού ότι όλοι οι άντρες ή όλες οι γυναίκες είναι ίδιοι, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια κοινά γνωρίσματα τα οποία αν το αντίθετο φύλο ανακαλύψει και μάθει να χειρίζεται, τότε έχει πετύχει έναν μικρό ή ίσως και μεγαλύτερο στόχο! Δεν είναι τυχαίο που λέμε για κάποια γυναίκα ότι τα πηγαίνει καλά με τους άντρες και ότι τους κάνει να τρέχουν από πίσω της!

Σίγουρα δεν συναναστρέφεται αποκλειστικά και μόνο… κλώνους, αλλά όσο να πεις έναν μπούσουλα συμπεριφοράς τον διαθέτει!Και αυτός ο μπούσουλας βρίσκεται εύκολα; Όχι θέλει πολλά γοβάκια να τρίψεις στους χορούς αλλά και στα πολύ παλούκια Staxtopoutes μου υπάρχει πάντα η νεραϊδονόνα με τις λύσεις της.

1. Μην είστε πάντα διαθέσιμες: Μπορεί να κόβετε φλέβες για πάρτη του, μπορεί η απουσία του να στοιχειώνει τα όνειρά σας και να πληγώνει την καρδούλα σας, να την βγάζεις πάνω από το κινητό σου μέχρι να σε πάρει αλλά δεν υπάρχει λόγος όποτε αυτός θέλει να σας δει εσείς να λέτε με την μια ναι! Με λίγα λόγια, κάντε την καρδιά σας πέτρα και την επόμενη φορά που θα θελήσει να σας δει, πείτε του απλά ότι δεν μπορείτε, Μην του εξηγήσετε τί και πώς, καλύτερα αυτό να παραμείνει μυστήριο! Αν μέχρι τώρα τον είχατε συνηθίσει μόνο σε ναι, να ξέρετε ότι το πρώτο όχι θα του κακοφανεί και θα τον προβληματίσει κιόλας! Και βάσει πιθανοτήτων, οι οποίες είναι με το μέρος σας στην προκειμένη, η συμπεριφορά του θα αλλάξει.

Τώρα για πόσο δεν ξέρουμε, αλλά σίγουρα για 1-2 μερούλες, θα χάσει τον παλιό καλό του εαυτό! Εσείς εκεί μην μασίσετε. Ευγενικές αλλά μην αρχίσετε, τα συγνώμη αγάπη μου, αλλά αρρώστησε η Θεία μου και άλλες ενοχικές μπούρδες. Καλό είναι ένας άντρας να ξέρει από την αρχή πως έχετε προσωπική ζωή, φίλους και φίλες και ασχολίες αρκετές που φυσικά και δεν πρόκειται να θυσιάσετε για τίποτα. Όλα αυτά βεβαία Staxtopoutes μου θα τα πείτε με τρόπο ή καλύτερα να τα δείξετε με τρόπο. Η νεραϊδονονά συνιστά η άντρες θέλουν μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Τουτέστιν μια θα μπορείτε και μια δεν θα μπορείτε γιατί έχετε να πάτε σινεμά με φίλες κτλ.

2. Να είστε … και όποιος αντέξει: Τόσο όσο… να μην αντέξει. Να το βλέπω έτοιμες να αντιδράσετε μου είστε Staxtopoutes μου… Ναι πρέπει ένας άντρας να σας εκτιμήσει ακόμα και άβαφη και απεριποίητη, λυπούμεθα αλλά σ’ αυτό το σημείο θα έρθουμε να διαφωνήσουμε! Κανείς άντρας στην αρχή μιας σχέσης δεν αντέχει να μας βλέπει με πιτζάμες τεράστιες και μαλλιά αφανέ.. Αυτά να τα φοράτε μόνες σας. Αν και ούτε μόνες λέει μια που κάπως έτσι κυλάει στα πατώματα η αυτοεκτίμησή μας. Η φάση μας είναι τώρα ότι θέλουμε να τον κατακτήσουμε, οπότε σόρυ κιόλας αλλά οφείλετε να είστε περιποιημένες και όσο πιο hot πάει.Ειδικά αν έλθει σπίτι σας τότε… ένα δαντελένιο νυχτικάκι ή ένα καυτό σορτσάκι με φανελάκι είναι ό,τι πρέπει για την φάση. Άλλωστε, η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και αυτό δεν αλλάζει! Σκεφτείτε να είστε εσείς απαστράπτουσα και να πέσετε πάνω στην πρώην του η οποία θα κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα. Ε μη μας πείτε ότι δεν θα φουσκώσετε από περηφάνεια…

3. Κάντε τον να ζηλέψει: Δεν εννοούμε να πάτε στο μαγαζί που συχνάζει με έναν άσχετο και να αρχίσετε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια γιατί προφανώς δεν παίζετε σε ελληνική ταινία! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορείτε ωραιότατα σε μία συζήτηση να αναφέρετε ότι έχετε κατακτήσεις ή να διηθηθείτε μία αστεία ιστορία με κάποιον που σας την έπεσε με τον χειρότερο τρόπο που υπάρχει! Ακόμα καλύτερα αν βάλετε την κολλητή σας να πετάξει το γνωστό και μη εξαιρετέο: Βρε Μαρία, αυτός εκεί ο ψηλός δεν είναι που σου την έπεφτε πέρυσι κι εσύ τον απέφευγες; Κι αν είναι αλήθεια, ακόμα καλύτερα! Σας μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα!

4. Μην τον πρήζεις όταν βγαίνει με φίλους: Οι άντρες δεν θέλουν να μας ακούν να γκρινιάζουμε για τους φίλους τους και τις παρέες τους. Όταν βγαίνουν δεν θέλουν να τους πρήζεις με τα τηλέφωνα. Θέλουν να είναι χαλαροί! Μόνο ένα πράγμα θα τους τσιτώνει να ξέρουν πως και εσείς βγένεται και πως δεν είστε σπίτι! Τώρα που πάτε και με ποιους είστε άστε τον λίγο και να ανησυχήσει να δούμε τι θα κάνει; Μάλλον τον βλέπω να κολλάει …

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved