6 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις σχέση με τον λάθος άνθρωπο

POP UP TEAM
/
6 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Σε μία σχέση μπορείς να καταλάβεις αν κάνετε ο ένας για τον άλλον!

Κάποιες φορές κάνουμε λάθος επιλογές συντρόφων στη σχέση σου! Διαλέγεις άτομο που, ενώ στην αρχή περνάς καλά, στην πορεία εμφανίζονται διάφορα προβλήματα και θέματα που δεν είχες παρατηρήσει.

Αλλά και πάλι, εσύ μπορεί να μην τα έχει προσέξει. Μπορεί, απλά, να μη θέλεις να τα δεις ή να μην μπορείς να καταλάβεις τις σου λένε οι γύρω σου.

Για αυτό σου έχω συγκεντρώσει τα σημάδια που σου δείχνουν ότι ο άνθρωπος που είσαι μαζί τους, δε σου κάνει καλό!

1. Μαλώνετε συνέχεια

Κάποιοι πιστεύουν το ότι να μαλώνεις και να καυγαδίζεις συνέχεια είναι ο απόλυτος έρωτας. Αγαπάτε τόσο πολύ ο ένας τον άλλο, που θέλετε να είστε συνέχεια μαζί. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει! Γιατί αν αγαπούσες πραγματικά τη σχέση σου, θα του άφηνες και το χώρο του και θα προσπαθούσες να τον καταλάβεις.

2. Υπάρχει ζήλια

Σε μία σχέση είναι καλό να υπάρχει ζήλια. Αλλά σε επίπεδα που να μπορεί ο άλλος να το υποφέρει. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις, είναι να μπερδεύεις τη ζήλια με την αγάπη.

3. Σημάδια αδιαφορίας

Στο χρόνο που περνάτε μαζί, πρέπει και οι δύο να είστε παρόν. Μπορεί κάποιες στιγμές, λόγω κούρασης, ή διαφόρων άλλων πραγμάτων, να μη γίνεται. Αλλά αν επαναλαμβάνεται κάτι τέτοιο, τότε κάτι δεν πάει καλά!

4. Απόσταση

Η απόσταση σε μία σχέση κάνει πολύ κακό. Όσο και να προσπαθείς να την κρατήσεις ζωντανή, όσο και να μιλάς με μηνύματα, mail, skype, δε συμπληρώνει τη φυσική παρουσία.

5. Συνεχώς αμφισβητείς την επιλογή σου

Λογικό είναι να υπάρχουν στιγμές σε μία σχέση που να αμφισβητείς την επιλογή σου. Αλλά, άμα, το κάνεις συνέχεια, υποσυνείδητα θέλεις να πεις στον εαυτό σου ότι κάτι είναι λάθος εδώ!

6. Οι στόχοι σας δεν έχουν τίποτα κοινό

Τα αντίθετα έλκονται στη φύση γενικά. Στις ανθρώπινες σχέσεις, όμως, μπορεί να έλκονται στην αρχή, αλλά μετά από λίγο απωθούνται αφού οι καταστάσεις τους κάνουν!

via olagiatingunaika.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved