10 παράξενα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες

POP UP TEAM
/
26 Σεπτεμβρίου, 2021

Συνηθίζαμε να πιστεύουμε, ότι οι άντρες ερωτεύονται γυναίκες με ωραία εμφάνιση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια!

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση με ένα αψεγάδιαστο κορμί, αισθησιακά εσώρουχα ή μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δείτε παρακάτω 10 παράξενα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες:

1. Πρωινό τέντωμα

Φυσικά στους άντρες αρέσουν τα ψηλά τακούνια και οι κοντές φούστες, αλλά το να βλέπεις μια γυναίκα στο περιβάλλον ενός σπιτιού μπορεί να είναι ακόμα πιο αισθησιακό. Στους άντρες αρέσει πολύ, όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και τεντωνόμαστε. Οι άντρες βρίσκουν αυτές τις γυναίκες ανυπεράσπιστες, ευάλωτες και ανοιχτές.

2. Ατημέλητα μαλλιά

Μπορεί να περάσετε πολύ ώρα προσπαθώντας να φτιάξετε τα μαλλιά σας, αλλά οι άντρες πάντα θα βρίσκουν τα φυσικά μαλλιά πιο ωραία. Μάλιστα, προτιμούν τα ατημέλητα μαλλιά από τα στημένα.

3. Καθόλου μακιγιάζ

Στους άντρες αρέσει το λίγο ή καθόλου μακιγιάζ, γιατί προτιμούν την φυσικότητα. Οι περισσότεροι ξενερώνουν, όταν φιλούν μια κοπέλα και μετά είναι γεμάτοι με κραγιόν. Μερικές φορές, το μακιγιάζ μπορεί να είναι περισσότερο εμπόδιο παρά ελκυστικό.

4. Στρογγυλεμένο στομάχι

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, ότι στους άντρες αρέσει η λεπτή και γυμνασμένη κοιλιά, μια εντελώς επίπεδη κοιλιά μπορεί να είναι απωθητική. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από μια απαλή και στρογγυλή κοιλιά. Μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών, η Μέριλιν Μονρόε είχε πει «Μια γυναίκα χωρίς κοιλιά είναι σαν σπίτι χωρίς μπαλκόνι».

5. Ρυτίδες

Οι ρυτίδες ενοχλούν τις γυναίκες πιο πολύ από ότι τους άντρες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άντρες βρίσκουν τις καινούργιες γραμμές που σχηματίζονται στο πρόσωπο απίστευτα ελκυστικές. Άλλωστε, οι ρυτίδες είναι σημάδια εμπειρίας, ωριμότητας και σοφίας.

6. Καλή όρεξη

Οι γυναίκες που ανησυχούν υπερβολικά για τη διατροφή τους δεν ελκύουν τους άντρες. Το να έχεις μια υγιή όρεξη και να μπορείς να φας ό,τι θέλεις μπροστά σε έναν άντρα σημαίνει, ότι έχεις αυτοπεποίθηση και δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Τέτοιες γυναίκες κερδίζουν την εμπιστοσύνη των αντρών πολύ γρήγορα.

7. Γυαλιά μυωπίας

Μπορεί τα γυαλιά μυωπίας στην εφηβεία να ήταν μεγάλο βάσανο, αλλά στην ενήλικη ζωή μπορούν να κάνουν μια γυναίκα πολύ αισθησιακή. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες που φοράνε γυαλιά μυωπίας τραβούν περισσότερο τα αντρικά βλέμματα από εκείνες που δεν φοράνε. Τα γυαλιά μυωπίας μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται είτε ανυπεράσπιστη, είτε πολύ ανεξάρτητη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

8. Μέρη του σώματος που δεν έχουν μαυρίσει

Στις γυναίκες δεν αρέσει, όταν βλέπουν μέρη του σώματός τους που δεν έχουν μαυρίσει. Ωστόσο, αυτό το «πρόβλημα» φαίνεται να μην απασχολεί καθόλου τους άντρες. Μάλιστα, πολλοί άντρες βρίσκουν αυτή την αντίθεση πολύ σέξι, όπως αναφέρει το destora.

9. Μακριές φούστες

Η μακριά φούστα φαίνεται εξίσου αισθησιακή με την αντίστοιχη κοντή. Είναι σαν ένα μυστικό που περιμένει να αποκαλυφθεί. Ακόμα και αν το αγόρι σας έχει δει τα πόδια σας χιλιάδες φορές, μια μακριά φούστα πάντα θα διεγείρει την φαντασία του.

10. Ξυπόλυτη

Οι περισσότεροι άντρες βρίσκουν τα γυμνά πόδια των γυναικών απίστευτα αισθησιακά. Έχουν περάσει οι μέρες που οι άντρες έβλεπαν τα γυμνά πόδια των γυναικών μόνο μετά τον γάμο. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα οι άντρες έλκονται από αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος.

via tilestwra.com

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved