Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί μια γυναίκα

POP UP TEAM
/
2 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Είστε λίγο ή πολύ καιρό με έναν άντρα, είστε ερωτευμένη και φαίνεται πως κι εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί σας. Μέσα σας θέλετε πολύ να σας κάνει πρόταση γάμου, εξάλλου κάνετε τέλειο σεξ και περνάτε όμορφα όταν είστε μαζί, φθάνουν όμως αυτά για να κάνει το επόμενο βήμα; Για να δούμε πώς επιλέγει ένας άντρας τη γυναίκα που θα παντρευτεί;

Οι βασικοί λόγοι που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί μια γυναίκα είναι οι εξής:

Kαλύτερη ζωή: Nιώθει δηλαδή ο άντρας πως με αυτή τη γυναίκα, η ζωή του θα γίνει καλύτερη και μαζί και ο εαυτός του. Πολύ σημαντικό ρόλο λοιπόν παίζει αν μια γυναίκα δείχνει να ενδιαφέρεται για τον άντρα, να τον φροντίζει με τον τρόπο που καταλαβαίνει εκείνος, να είναι υποστηρικτική κι εκείνος να είναι ήρεμος.Άρα όσο παθιασμένο σεξ κι αν κάνετε μετά από έναν τσακωμό, αν οι τσακωμοί είναι συχνοί, ο άντρας θεωρεί πως η ζωή του δεν είναι ήρεμη και σε ένα γάμο, αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνον.

Eνδιαφέρον: Ένας άντρας θέλει η γυναίκα που θα παντρευτεί να ενδιαφέρεται γι αυτόν, για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του όπως κάνει και για τον εαυτό της.

Φυσικά παίζει ρόλο η ηλικία του άντρα, η επαγγελματική και οικονομική του κατάσταση που θα του επιτρέπουν να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί. Με λίγα λόγια ακόμη κι αν υπάρχουν όλα τα βασικά συστατικά σε μια γυναίκα, ιδανική για γάμο, αν ο άντρας είναι 25 ετών ή μεγαλύτερης ηλικίας αλλά άνεργος, μειώνεται η πρόθεσή του για γάμο.

Εμπιστοσύνη: Πρόκειται για το πιο σημαντικό στοιχείο που κάνει έναν άντρα να πάρει την απόφαση να παντρευτεί, το να εμπιστεύεται την σύντροφό του. Γι αυτά που του λέει, γι αυτά που κάνει και φυσικά γιατί κι οι άντρες έχουν τις ανασφάλειές τους και θέλουν η γυναίκα που θα παντρευτούν να είναι πιστή!

Eλευθερία: Να του αφήνει χώρο να αποφασίζει γι αυτά που τον αφορούν αλλά και για πολλά πράγματα της κοινής τους ζωής.

Φυσικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το σεξ, η χημεία το να ταιριάζουν δυο άνθρωποι, απλώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Επίσης υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως για παράδειγμα αν είναι χωρισμένος με παιδιά, το πώς η νέα σύντροφος τα υποδέχεται στη ζωή της. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, απλώς ένας άντρας επιλέγει να παντρευτεί μια γυναίκα γιατί δεν μπορεί να φανταστεί να ξυπνάει και να κοιμάται χωρίς αυτή!

via womannow.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved