Η ζωή μας δείχνει συνέχεια πως τίποτα δεν είναι δεδομένο

POP UP TEAM
/
11 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Πόσες φορές οι λέξεις τρομάζουν και φαίνονται σαν συμβόλαια στα αυτιά κάποιων ανθρώπων; H ζωή όμως , μας δείχνει συνέχεια πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, κι όπως ξέρουμε όλοι, τα λόγια πάνε και έρχονται.

Αυτό είναι και οι ταμπέλες λοιπόν… Πόσες σχέσεις έχουν την ταμπέλα της «σχέσης» και δεν κουβαλάνε πια ίχνος από έρωτα; Ενώ από την άλλη μεριά, πόσες πιο free καταστάσεις κρύβουν όλο τον έρωτα και το πάθος που μια βαφτισμένη «σχέση» θα ζήλευε;

Οι ταμπέλες καλύπτουν τις ανασφάλειες που έχουμε μέσα μας και ζητάμε μια σιγουριά. Αναγνωρίζω πολύ καλά αυτήν την ανασφάλεια , «να σου δοθώ αλλά να γνωρίζω ότι είσαι η σχέση μου, να ξέρω ότι είσαι η σιγουριά μου» και στην τελική… Να μην είναι αυτό που πίστευες .

Και όταν λοιπόν καταλάβεις πως οι ταμπέλες περισσότερο κακό σου κάνουν… Θα αναζητάς απλά τον έρωτα, αυτόν τον αγνό και ανιδιοτελή έρωτα, και τότε θα θέλεις όχι μόνο να γευτείς ερωτικά και σωματικά τον άλλον , αλλά να τον γνωρίσεις σε βάθος και με ουσία!

Να μάθεις την καθημερινότητα του και να κάνεις την ρουτίνα του διαφορετική, να ταξιδεύεις μαζί του μεταφορικά και κυριολεκτικά ακόμα κι αν το ταξίδι είναι 5 στενά πιο κάτω από το σπίτι σου.

Για μένα έρωτας είναι να σε πάρω από το χέρι και να αρχίσουμε τα πάντα από το μηδέν , χωρίς φόβους , χωρίς άσχημες αναμνήσεις που μας κρατάνε δεμένους στο να μην ζήσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε…

Είναι ένα ταξίδι με όρεξη και πάθος για εξερεύνηση από κοινού, μαθαίνεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου, θέλεις να ακούς τις ιστορίες που έχει να σου πει για την ζωή του, για τις εμπειρίες του και όλα τα συναισθήματα που του γεννήθηκαν στα χρόνια που δεν σε γνώριζε.

Ο έρωτας δεν είναι ένα συμβόλαιο σχέσης , και ούτε ένα συμβόλαιο σαρκικής απόλαυσης και έξω από την πόρτα.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να μαθαίνεις σε βάθος τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, έτσι ώστε να μπορείς να συνδεθείς ολοκληρωτικά μαζί του. Είναι δώρο για εμάς να μπορούμε να αντιληφθούμε τι δύναμη παίρνουμε μέσα μας όταν γεννιέται μια σπίθα του έρωτα. Αποκτάμε πάλι ζωή, πάθος, ελπίδα, διάθεση για νέες δραστηριότητες και δύναμη για τις μέρες που θα έρθουν.

Έτσι λοιπόν, έχει πάρει ένα λάθος νόημα η λέξη σχέση και «τρομοκρατεί» τους νέους ανθρώπους, μη καταλαβαίνοντας πως όλες οι επαφές με τους ανθρώπους γύρω μας , λέγονται σχέσεις και είναι κάτι που ο καθένας μας θα το έχει πάντα ανάγκη για να είναι ευτυχισμένος και γεμάτος μέσα του.

Μανάι Μαρτσέλα – healingeffect.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved