10 Έλληνες που έκαναν μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία και μετά «εξαφανίστηκαν» από την τηλεόραση

POP UP TEAM
/
20 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Έχετε αναρωτηθεί πως μπορεί να είναι σήμερα, οι πρωταγωνιστές του, χθες;

Δηλαδή, διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί, παρουσιαστές και όχι μόνο, οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοσιότητα της περασμένης δεκαετίας;

Πάμε να δούμε τη λίστα:

 

1. Κλαίρη Κατσαντώνη:

Η ηθοποιός είναι η γλυκεια «Ελένη Σωτηριάδου», σύζυγος του «Ιάσονα» (Παύλου Ευαγγελόπουλου) στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Ρετιρέ. Σήμερα ζει στο κέντρο της Αθήνας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και το μεγάλωμα των δυο κοριτσιών της. Γι’ αυτήν το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια δεν υπήρχε και έτσι μετά το τέλος του Ρετιρέ αποτραβήχτηκε από τη δημοσιότητα.

ith.1

 

2. Μαριλίτα Λαμπροπούλου:

Η όμορφη ηθοποιός έγινε πασίγνωστη μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστείων». Πρόσφατα μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει come-back στην ελληνική τηλεόραση.

ith2

 

3. Σία Λιαροπούλου:

Το αντίπαλο δέος του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ξεκίνησε από το STAR το 1997 με το «Μια Νέα Αρχή», το 1998 στο ίδιο κανάλι παρουσίασε το «Τα Μυστικά της Αγάπης» με επιτυχία, ενώ το 2001 έκανε ένα πέρασμα από το βραχύβιο Tempo. Το «Ζευγάρι της Χρονιάς» στο ALTER το 2002 κατέστησε τη Σία Λιαροπούλου βασίλισσα του reality. Σήμερα μοιάζει να εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

ith3

 

4. Μαρούσα Στρογγυόγλου:

Η μεγάλη κόρη του Γιάννη Μπέζου στο «Άκρως Οικογενειακών», «Αφροδίτη», είναι η Μαρούσα Στρογγυόγλου και για τον ρόλο αυτό είχε πει στην κάμερα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα»: «Μετά τη σειρά, έκανα το δικό μου Άκρως οικογενειακών. Έκανα δύο παιδιά, έκανα έναν άντρα, ένα σκύλο, ένα κουνέλι και είμαι Άκρως οικογενειακών, αλλά με δύο παιδιά»!

ith.4

 

5. Λουκία Πιστιόλα:

Η σειρά «Εκείνες Κι Εγώ» προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 1996 και μια από τις φιγούρες που είχαν ξεχωρίσει εκτός από τον πρωταγωνιστή «Ζάχο Δόγκανο» (κατά κόσμον Γιάννη Μπέζο) ήταν η αρραβωνιαστικιά του, «Ελένη». 21 χρόνια μετά, η Λουκία Πιστιόλα δεν αγαπάει και πολύ τα φώτα της δημοσιότητας.

ith.5

 

6. Μαρία Παπαλάμπρου:

Σίγουρα θυμάστε την τσαχπίνα χορεύτρια «Νάνσυ» που τα φτιάχνει με τον Τίγρη-κτηνίατρο-«Μάκη». Η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου έγινε πασίγνωστη μέσα από τη σειρά «Ακάλυπτος», ενώ τη θυμόμαστε λίγο και από το ρόλο της στη σειρά «Το σημάδι του έρωτα» με την Βάνα Μάρμπα και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

ith.6

 

7. Ναταλία Λιονάκη:

Η πανέμορφη ηθοποιός, πριν από κάποια χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού και κλείστηκε σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι. Μάλιστα, η μητέρα της, η οποία στο παρελθόν είχε δώσει αγώνα, προκειμένου η κόρη της να μην ακολουθήσει τη μοναστική ζωή, μετακόμισε μόνιμα στο εξοχικό τους στο Αλεποχώρι, που βρίσκεται κοντά στη Μονή, ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί της όποτε το επιθυμεί.

ith7

 

8. Σταύρος Ζαλμάς:

Το 1991 έκανε το «Άφρικα» και έγινε διάσημος: «Εγώ πήγα για την εμπειρία. Και ξαφνικά ξύπνησα πρωθυπουργός. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι.» Ο Σταύρος Ζαλμάς άφησε την ηθοποία και έπιασε δουλειά σε τράπεζα: « Αυτά τα 9 χρόνια που εργάστηκα στην τράπεζα νομίζω ότι πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Και είχα αρχίσει να έχω ψυχοσωματικά προβλήματα. Κάποια στιγμή μάζεψα το κουράγιο μου και έφυγα. Πήρα την κανονική μου άδεια και δεν ξαναγύρισα ποτέ». Σήμερα ζει σε ένα σκάφος.

ith.8

 

9.Αναστασία Νίκου:

Η ηθοποιός που έπαιξε το ρόλο της δασκάλας Λεωνόρας Αρκουδαία στο «Καφέ της Χαράς» δεν την έχουμε δει σε καμία τηλεοπτική δουλειά.

ith.9

 

10. Ανδρέας Ανδρεόπουλος:

Τον γνωρίσαμε στη «Λάμψη και θυμόμαστε σε ελάχιστες σειρές, όπως στις: «Μικροί και Μεγάλοι», «Τμήμα Ηθών», «Τρεις Χάριτες» και «Απιστίες».

ith.12

 

 Με πληροφορίες από enimerotiko

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved