2 τρόποι να γίνετε πιο παραγωγικοί

POP UP TEAM
/
11 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι συμβουλές μιας ειδικού!

Ακόμα κι αν η διαχείριση του χρόνου ανήκει στα δυνατά σου χαρτιά, οι ατελείωτες υποχρεώσεις και οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής μπορεί συχνά να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Και αν δεν μπορείς να προβλέψεις τις αλλαγές και τις απαιτήσεις μιας οικονομίας που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, μπορείς τουλάχιστον να έχεις τον απόλυτο έλεγχο όσων κάνεις καθημερινά.

Σύμφωνα με την Kathy Oden-Hall, την CMO επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Paycom, μπορείς να εντάξεις την παραγωγικότητα στην καθημερινότητά σου με δύο απλά βήματα.

Συνειδητοποίησε πού χάνεις άσκοπα το χρόνο σου

Παρ΄ όλο που η τεχνολογία έχει καταστήσει εφικτό το multitasking, μελέτες έχουν αποδείξει ότι η πραγματικά παραγωγική δουλειά που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να επιτύχεις προϋποθέτει να θέσεις ως προτεραιότητα την απόλυτη συγκέντρωσή σου σε αυτήν. Αν αυτό που σε αποσυγκεντρώνει είναι το κινητό, το internet ή οι συνάδελφοί σου, είναι σημαντικό να το αναγνωρίσεις και να θέσεις τα όριά σου όταν θέλεις να δουλέψεις.

Όρισε τις επαγγελματικές σου αξιώσεις

Το να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις αξίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις την ενέργειά σου. Η Oden-Hall προτείνει να διαβάζεις ξανά και ξανά την περιγραφή του επαγγέλματός σου, ώστε να δεις κατά πόσο απέχεις από τα αρχικά σου ιδανικά και ποια από αυτά έχεις ήδη επιτύχει. Έτσι, θα κινείσαι πιο στοχευμένα και αποτελεσματικά τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική ζωή σου.

 

Με πληροφορίες από το womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved