5 αλλαγές στη συμπεριφορά του που μπορεί να κακό σημάδι

POP UP TEAM
/
29 Ιουνίου, 2021

5 σημάδια που μάλλον σημαίνουν κάτι κακό

Μπορεί να φταίει μια κακή περίοδος ψυχολογικά που να μην έχει να κάνει με τη σχέση σας. Μπορεί, όμως, αυτές οι αλλαγές στη συμπεριφορά να αποτελούν μία πολύ καλή αφορμή για να μιλήσετε για αυτά που συμβαίνουν και να βρείτε τη ρίζα του προβλήματος.

Αν βλέπεις κάποια από τις παρακάτω αλλαγές στη συμπεριφορά του, πρέπει να αποδεχθείς ότι υπάρχει πρόβλημα:

1. Δείχνει πιο εκνευρισμένος

Ίσως περνάει μία δύσκολη φάση στη δουλειά ή ανησυχεί για ένα οικογενειακό θέμα. Αν όμως, αυτός ο εκνευρισμός φαίνεται να αφορά εσένα, μπορεί να μιλάμε για ένδειξη θυμού.

2. Είναι συνέχεια στο τηλέφωνο

Αν ο σύντροφός σου είναι μονίμως χωμένος σε ένα κινητό ή μπροστά από μία οθόνη, αυτό σημαίνει ότι έχει μεταθέσει το ενδιαφέρον του από την πραγματική στην εικονική ζωή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει λύση. Μπορεί να χρειάζεται κάτι να τον ανασκουμπώσει, όπως μία πρόταση για ένα ταξιδάκι ή ένα νέο κοινό χόμπι.

3.Δεν δείχνει ενθουσιασμό όταν σε βλέπει (μετά από μέρες)

Αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη χαρά όταν σε βλέπει μετά από μέρες, υπάρχει θέμα. Ειδικά αν παρατηρήσεις πως ενθουσιάζεται όταν βλέπει φίλους του ή άλλο κόσμο.

4.Δεν κάνετε σεξ

Και όχι μόνο σεξ, αλλά οτιδήποτε αφορά τη σωματική οικειότητα και την τρυφερότητα.

5. Περίεργη γλώσσα του σώματος

Όταν δεν σε κοιτάζει στα μάτια, όταν κάθεται μακριά από εσένα, δεν σε αγγίζει και γενικά αποφεύγει τα πάντα που σας αφορούν, είναι πολύ σημαντικό σημάδι που πρέπει να προσέξεις και να αντιμετωπίσετε από κοινού.

 

Mε πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved