Ενυδατωμένο δέρμα και λάμψη στο μακιγιάζ; Σου έχω τη λύση!

POP UP TEAM
/
11 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Δημιούργησε τους δικούς σου κανόνες, υιοθέτησε το δικό σου στυλ στην ζωή αλλά και στο makeup…

Το Α και το Ω για μια φρέσκια, αναζωογονημένη επιδερμίδα είναι η σωστή φροντίδα της και στa Sephora κάθε τύπος επιδερμίδας θα βρει τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης. Ευαίσθητη, λιπαρή, μεικτή ή ξηρή, επίλεξε ανάμεσα στα προϊόντα ντεμακιγιάζ, προϊόντα καθαρισμού και αντηλιακής προστασίας προσώπου την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας στην περιποίηση ή τα serum που θα επαναφέρουν τη λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Το μακιγιάζ δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και έξυπνα προϊόντα! Φρέσκια, ομοιόμορφη επιδερμίδα, κόκκινα ή nude χείλη, επιβλητικά smokyeyes ή άψογο nomakeup makeup: το τέλειο μακιγιάζ είναι στο χέρι σου. Best-sellers ή ολοκαίνουρια προϊόντα μακιγιάζ όπως μάσκαρα, κραγιόν ματ, παλέτες σκιών, foundation, ρουζ και ό,τι άλλο ψάχνεις για το νεσεσέρ σου, θα το βρες στα Sephora. Ακολούθησε την επιθυμία και τη διάθεση σου και δημιούργησε looks που μαγνητίζουν!

maskstick2

Μάσκα προσώπου – Mask Stick

Ορατά αποτελέσματα, πρακτική μορφή και εύκολη χρήση. Εύχρηστες μάσκες σε στικ για ορατά αποτελέσματα σε 5 λεπτά! Η ακριβής και διασκεδαστική εφαρμογή καθιστά δυνατή την στόχευση των περιοχών του προσώπου! 

huda2

Σκιά ματιών- Matte & metal melted shadows, Huda Beauty

Οι καινοτόμες σκιές ματιών Matte Metal Melted Shadows με την υπογραφή της Huda Beauty συνδυάζουν διάφορες αποχρώσεις και αποτελέσματα για να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις σε ένα κλικ του ματιού. Με σύνθεση κατάλληλη για εφαρμογή πάνω από άλλο προϊόν ή μόνες τους, αυτές οι ματ και μεταλλικές σκιές 2 σε 1 προσφέρουν πλούσιες χρωστικές, έντονη λάμψη, υβριδική εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια έως 12 ώρες!

liner2

Eyeliner- Too Faced

Αυτό το υγρό eye-liner avant-garde σχεδιάστηκε για να δημιουργεί εύκολα ανά πάσα στιγμή μια γραμμή ακριβείας, άψογη, χωρίς ίχνη! Αποκτήστε έντονο μαύρο που θα παραμείνει σέξι για 24 ώρες σε μία μόνο εφαρμογή.

 

inΑκολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved