Ελληνική είναι η ασφαλέστερη παραλία σε ολόκληρη την Ευρώπη, σύμφωνα με διεθνή λίστα

POP UP TEAM
/
28 Μαΐου, 2020

Ποια άλλη ελληνική παραλία βρίσκεται στη δεκάδα;

Πριν από μερικές ημέρες η μεγάλη ιστοσελίδα του European Best Destinations, που ασχολείται με την προώθηση του τουρισμού στην Ευρώπη, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις πιο ασφαλείς παραλίες σε ολόκληρη την ήπειρο, με μία ελληνική να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση.

Η όχι και τόσο γνωστή παραλία Μονολίθι της Πρέβεζας αναδείχθηκε η ασφαλέστερη, λοιπόν, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα καθώς έχει μήκος 22 χλμ. και πλάτος έως 80 μέτρα είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Μάλιστα, η Πρέβεζα, σύμφωνα με το άρθρο είναι ίσως ο μοναδικός καλοκαιρινός προορισμός στην Ευρώπη με μεγάλες παραλίες, κοντά σε τρία νοσοκομεία και 10’ λεπτά από το αεροδρόμιο.

Δείτε ένα βίντεο με τη μοναδική ομορφιά στο Μονολίθι:

http://youtu.be/k7wVSmK4Nik

Η δεύτερη ελληνική παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στις πιο ασφαλείς της Ευρώπης συναντάται στην πέμτπη θέση και είναι ο Χαλικούνας στην Κέρκυρα. Στο άρθρο αναφέρεται ότι το νησί των Φαιάκων είναι ένα από τα πιο πράσινα ελληνικά νησιά, ενώ για την παραλία του Χαλικούνα σημειώνει ότι βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού και ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες της Κέρκυρας, όπου δεν παρατηρείται συνωστισμός.

http://youtu.be/-PtVXOCJa2Y

Συμπληρωματικά για την Ελλάδα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει επηρεαστεί κατά 50% λιγότερο από οποιονδήποτε άλλο προορισμό στην Ευρώπη από τον κορονοϊό, καθώς και ότι έχει ήδη λάβει μέτρα ασφαλείας και υγείας έτσι ώστε να προσφέρει στους τουρίστες της ασφαλείς διακοπές.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τις 10 πιο ασφαλείς παραλίες στην Ευρώπη:

Μονολίθι, Πρέβεζα

Comporta, Alentejo, Πορτογαλία

Χερσόνησος Hel, Πολωνία

Porto Santo, Μαδέρα, Πορτογαλία

Χαλικούνας, Κέρκυρα

Ghajn Tuffieha, Μάλτα

Meia Praia, Lagos, Αλγκάρβε, Πορτογαλία

Jurmala, Λετονία

Nida, Λιθουανία

Binz, Rugen, Γερμανία

Με πληροφορίες από WomanToc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved