David Beckham: Mπαίνει στην κουζίνα για το νέο food show του Netflix

POP UP TEAM
/
19 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κάνε στην άκρη Gordon Ramsay.

Aκόμα και στην κουζίνα, κάν’ το όπως ο David Beckham. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι άνθρωποι του Netflix, του BBC και του εξαιρετικά δημιουργικού Studio 99 (που ειδικεύεται σε σειρές και ντοκιμαντέρ) και πλέον ετοιμάζουν ένα food show με κεντρικό πρόσωπο τον Βρετανό σταρ.

Η πρώτη προσέγγιση στον Becks για το εν λόγω project είχε γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο, με σκοπό τη δημιουργία ενός εναλλακτικού μαγειρικού format, που θα είναι χρηστικό, cool και διασκεδαστικό. Οι φήμες και τα tabloids μάλιστα αναφέρουν ότι μπροστά από τις κάμερες ο Βeckham θα έχει συμπαρουσιάστρια την 8 χρονη κόρη του Harper, δίχως να αποκλείεται να εμπλακεί και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας – ναι, σωστά μάντεψες, μάλλον θα είναι η Victoria. 

Υπενθυμίζουμε πως ο Beckham διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τους διασημότερους και ικανότερους Άγγλους σεφ, όπως ο Gordon Ramsay, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως είναι αρκετά ικανός εντός της κουζίνας.

Ο Becks απολαμβάνει αυτή την περίοδο την εξοχή στα Cotswolds, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι ρουστίκ φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram. Ποιος ξέρει, ίσως ήδη να δοκιμάζει και συνταγές με βρετανική προβατίνα. Θα το ξέρουμε στο άμεσο μέλλον.

 

Mε πληροφορίες από esquire

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved