Τζένιφερ Άνιστον: Η τεράστια δημόσια συγγνώμη στη Κόρτνεϊ Κοξ – To μεγάλο λάθος της

POP UP TEAM
/
19 Ιουνίου, 2020

“Συγγνώμη που καθυστέρησα”

Η Τζένιφερ Άνιστον και οι συμπρωταγωνιστές της στα Φιλαράκια, έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Ειδικά, οι γυναίκες της παρέας έχουν παραμείνει φίλες. Ωστόσο, πρόσφατα η Άνιστον υπέπεσε σε ένα λάθος. Ή μάλλον μια παράλειψη που αφορά την Μόνικα και κατά κόσμον Κόρτνεϊ Κοξ. Ξέχασε τα γενέθλιά της.

Η Κοξ είχε τα γενέθλιά της, έκλεισε τα 56 και το γιόρτασε με μια τεράστια βουτιά στην πισίνα. Και δέχτηκε πολλές ευχές για τα γενέθλιά της, αλλά όχι από την Άνιστον.

Όταν η Άνιστον συνειδητοποίησε ότι πέρασαν τα γενέθλια της φίλης της και εκείνη ξέχασε να της ευχηθεί ένιωσε πολύ άσχημα. Και για να επανορθώσει έκανε τις παρακάτω αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, μέσα από τις οποίες ευχήθηκε στη Μόνικα να τα εκατοστήσει.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στα stories και έγραψε μεταξύ άλλων: “Συγγνώμη που καθυστέρησα”, “Χαρούμενα γενέθλια σε αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο”, “Σε αγαπώ”.

cox3

cox4

Ευχές για τα γενέθλια της Μόνικα έστειλε και η Φοίβη γράφοντας: “Χρόνια πολλά Κόρντνεϊ, πανέξυπνη, γενναιόδωρη, πανέμορφη, γήινη, υπέροχη φίλη μου. Σε αγαπώ”, και εκείνη της απάντησε: “Κι εγώ σε αγαπώ. Τόσο πολύ!”

 

Mε πληροφορίες από The 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved