Κέλι Πρέστον: Mε περούκα στην τελευταία αγκαλιά με τους αγαπημένους της

POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Πριν από ένα μήνα ευχήθηκε στον σύζυγό της για την γιορτή του πατέρα ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους.

 Σοκ και συγκίνηση στο Χόλιγουντ και σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, πέθανε στα 57 της χρόνια, μετά από μάχη με τον καρκίνο του στήθους.

Η πανέμορφη σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κανείς δεν γνώριζε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ίδια έκανε το τελευταιο της ποστ στο instagram τον Ιούνιο, για να ευχηθεί στον σύζυγό της για τη γιορτή του πατέρα.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η ηθοποιός φαινόταν αρκετά ταλαιπωρημένη και με περούκα στο κεφάλι. Και είχε δημοσιευτεί για πρώτη φορά από την κόρη της τον Νοέμβριο του 2019.

Σε πιο πρόσφατη ανάρτηση της κόρης της, πριν από λίγους μήνες η Πρέστον φαινόταν εντελώς διαφορετική και εξαντλημένη, χωρίς ωστόσο να χάνει το χαμόγελό της.

Εκτός από το συγκινητικό ποστ του Τραβόλτα, και η κόρη τους Ελα αποχαιρέτησε τη μαμά της με ένα ποστ στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον τόσο θαρραλέο, δυνατό, όμορφο και αγαπητό όσο εσύ. Όποιος είχε την τύχη να σε γνωρίζει ή να βρεθεί κοντά σου θα συμφωνήσει ότι έχεις μια λάμψη και ένα φως που δεν σταματά να λάμπει και να κάνει όλους όσους βρίσκονται γύρω σου χαρούμενους.

Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου. Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου και σε ευχαριστώ που έκανες τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Εκανες τη ζωή τόσο όμορφη και ξέρω ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις. Σε αγαπώ τόσο πολύ μαμά.❤️

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved