Το μυστικό για αψεγάδιαστη επιδερμίδα: 5 celebs που παραδέχτηκαν πως έχουν κάνει botox

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Δεν διστάζουν να αποκαλύψουν το μυστικό πίσω από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους.

Το να κάνει κανείς μπότοξ θεωρείται μέχρι και σήμερα taboo. Αν μας ρωτάτε, καμία θεραπεία που γίνεται με ασφάλεια στο γραφείο του γιατρού και σας αυξάνει την αυτοπεποίθηση δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από στίγμα. Πάντως, οι περισσότερες celebrities ακόμα διστάζουν να παραδεχτούν πως έχουν κάνει τη διάσημη θεραπεία. Τελικά ποιες έχουν κάνει μπότοξ; Ακολουθούν 5 διάσημες που αποκάλυψαν χωρίς φόβο και πάθος το μυστικό πίσω από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους.

Ποιες έχουν κάνει μπότοξ;
Kim Kardashian

«Δεν είμαι αντίθετη με τις πλαστικές επεμβάσεις», είπε η Kim. «Έχω δοκιμάσει μπότοξ στο παρελθόν. Είναι το μόνο πράγμα που έχω κάνει», παραδέχτηκε. «Δεν πρόκειται να ξανακάνω πριν γίνω 40».

Nicole Kidman

«Έχω δοκιμάσει botox, αλλά δεν μου άρεσε το πώς ήταν το πρόσωπό μου μετά. Τώρα δεν κάνω πια, έτσι ώστε να μπορώ να κουνώ το μέτωπό μου», αποκάλυψε.

Kelly Ripa

«Έκανα μπότοξ γιατί ο κόσμος με ρωτούσε συνέχεια ‘είσαι καλά;’ και τους έλεγα ‘είμαι καλά, γιατί;’ και απαντούσαν ‘μοιάζεις θυμωμένη’», αποκάλυψε. «Είπα πως είναι η ώρα να κάνω μπότοξ».

Linda Evangelista

«Ήμουν η πρώτη που παραδέχτηκε ποτέ ότι έκανα μπότοξ, και η μαμά μου είχε στεναχωρηθεί», παραδέχτηκε. «Είπα ‘μαμά, όλοι το κάνουν’ και μου απάντησε ‘ναι, αλλά δεν το λένε’. Λοιπόν ήμουν η πρώτη που είπε την αλήθεια, γιατί να πω ψέματα;».

Cindy Crawford

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα στον εαυτό μου: Μετά από κάποια ηλικία, οι κρέμες μπορούν βελτιώσουν την υφή της επιδερμίδας, αλλά για να αποκατασταθεί η ελαστικότητα, βασίζομαι σε ενέσεις με βιταμίνες, μπότοξ και κολλαγόνο», λέει. «Ζω μια πολύ απλή, υγιεινή ζωή, που κάνει θαύματα. Πίνω πολύ νερό, προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι.. αλλά οφείλω την ποιότητα της επιδερμίδας μου στην αισθητική χειρουργική», συνέχισε.

Με πληροφορίες από missBloom

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved