Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: To 55χρονο μοντέλο λέει τα μυστικά για αψεγάδιαστο σώμα

POP UP TEAM
/
21 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οφείλει τη σιλουέτα της σε τρία πράγματα, όπως έχει πει σε συνέντευξή της.

H Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ σε νέα ανάρτησή της στο Instagram επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ότι ο χρόνος περνάει χωρίς να αγγίζει τη σιλουέτα της. Σε μια εικόνα καλοκαιρινής ευτυχίας και αισθησιασμού, ποζάρει ξαπλωμένη στο γρασίδι, με τη λεζάντα «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Πού οφείλει το σώμα της; Σε τρία πράγματα, όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο Women’s Health: στην άσκηση, στις θρεπτικές τροφές και σε χαλαρωτικές δραστηριότητες.

Οι υγιεινές συνήθειες ανέκαθεν ήταν μονόδρομος, σύμφωνα με την ίδια, καθώς στο παρελθόν τη σημάδεψε ο θάνατος της γιαγιάς της από καρκίνο του μαστού, μια εμπειρία που τη βοήθησε και όταν έγινε πρέσβειρα μιας καμπάνιας της Estee Lauder για τον καρκίνο του μαστού.

Στο ίδιο περιοδικό αποκάλυψε και τα διατροφικά μυστικά της, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι μυστικά αλλά καθημερινές αλλαγές που γνωρίζουμε όλες ότι θα ήταν καλό να κάνουμε, αλλά συχνά δυσκολευόμαστε να βρούμε το χρόνο ή το κίνητρο:

-Πίνει πολύ νερό, για να ενυδατώνεται σωστά.

-Αποφεύγει τις επεξεργασμένες τροφές.

-Καταναλώνει ισορροπημένα γεύματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

-Δεν κάνει δίαιτα, αλλά τρέφεται συνειδητά: «Κάθομαι ακίνητη, αφήνω στην άκρη το κινητό μου και απολαμβάνω το φαγητό μου. Από τότε που έχω αρχίσει να ακολουθώ αυτή τη συμβουλή, έχει βελτιωθεί η λειτουργία του πεπτικού μου συστήματος».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved