Κιμ Καρντάσιαν για Κάνιε Γουέστ: Έχει διπολική διαταραχή- Νιώθω αδύναμη

POP UP TEAM
/
23 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έλυσε την σιωπή της και μέσω του Instagram αναφέρθηκε στην “κατάρρευση” του συζύγου της.

Η Κιμ Καρντάσιαν έλυσε την σιωπή της και μέσω του Instagram αναφέρθηκε στην κατάρρευση του συζύγου της -και γνωστού ράπερ και παραγωγού- Κάνιε Γουέστ στο Twitter, λέγοντας ότι νιώθει “αδύναμη”, αποκαλώντας τον άντρα της “λαμπρό αλλά περίπλοκο”.

Η 39χρονη Κιμ Καρντάσιαν, αναφέρει ότι “τα λόγια του μερικές φορές δεν ταιριάζουν με τις προθέσεις του” αφού ο Κάνιε χθες το βράδυ ισχυρίστηκε ότι “προσπαθούσε να χωρίσει” από την Kιμ, από τότε που συνάντησε τον Meek Mill σε ένα ξενοδοχείο.

Μοιράζοντας τρεις σελίδες στην ιστορία της στο Instagram την Τετάρτη το πρωί, η Κιμ είπε: “Εκείνοι που καταλαβαίνουν την ψυχική ασθένεια ή ακόμη και την καταναγκαστική συμπεριφορά γνωρίζουν ότι η οικογένεια είναι ανίσχυρη εκτός αν το μέλος είναι ανήλικος”.

Είπε στους 180 εκατομμύρια ακόλουθούς της: “Κατανοώ ότι ο Κάνιε υπόκειται σε κριτική επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ενέργειές του κατά καιρούς μπορούν να προκαλέσουν έντονες απόψεις και συναισθήματα. Είναι ένα λαμπρό αλλά περίπλοκο άτομο που πέρα ​​από τις πιέσεις του να είναι καλλιτέχνης και μαύρος, βίωσε την οδυνηρή απώλεια της μητέρας του και πρέπει να αντιμετωπίσει την πίεση και την απομόνωση που αυξάνεται από τη διπολική του διαταραχή”.

“Όσοι είναι κοντά με τον Κάνιε ξέρουν την καρδιά του και καταλαβαίνουν ότι τα λόγια του μερικές φορές δεν ταιριάζουν με τις προθέσεις του”.

Δείτε τις αναρτήσεις και διαβάστε πιο κάτω τι ισχυρίστηκε ο Κάνιε Γουέστ.

kimstor11

kimsto22

kimstor3

Ο Γουέστ επανέλαβε επίσης τον ισχυρισμό του ότι η σύζυγός του και η πεθερά του “προσπάθησαν να τον πετάξουν σε δύο γιατρούς” για να τον κάνουν να νοσηλευτεί εν μέσω ανησυχιών για την υγεία του του μετά την περίεργη είσοδό του στον προεδρικό αγώνα του 2020.

Ο Κάνιε διέγραψε τα tweets του αργά το βράδυ μόλις μισή ώρα μετά την ανάρτησή τους, εκτός από μια τελική ανάρτηση στην οποία τα υπέγραψε ως προερχόμενα από τον “μελλοντικό πρόεδρο”.

“Η Κρις και η Κιμ έκαναν μια δήλωση χωρίς την έγκρισή μου… αυτό δεν πρέπει να το κάνει μια γυναίκα”, είπε ο Γουέστ μετά από αναφορές ότι οι Καρντάσιαν εξοργίστηκαν από τις τελευταίες του κινήσεις. Μία πηγή είπε στην TMZ ότι οι καρντάσιαν “δεν ξέρουν τι να κάνουν”, καθώς ο Κάνιε”σαφώς δεν είναι δεκτικός στο να πάρει βοήθεια”.

Ο ισχυρισμός περί του διαζυγίου-σοκ έρχεται μετά από πηγές που ισχυρίζονται ότι η Κιμ και ο Κάνιε ήδη “ζουν χωριστά” και έχουν κάτσει ο ένας στον “στο λαιμό του άλλου” με “καθημερινές ανατροπές” κατά τη διάρκεια του lockdown στις ΗΠΑ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved