Ζιζέλ: Αυτό είναι το καταπληκτικό διαμέρισμα της που πούλησε για 13,7 εκατομμύρια

POP UP TEAM
/
5 Αυγούστου, 2020

Αφήνουν το καταπληκτικό τους διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με θέα στη Madison Square

Ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν που κάποτε ανήκε στους Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bündchen) και Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) βγήκε προς πώληση έναντι 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η κατοικία του 48ου ορόφου βρίσκεται σε έναν ψηλό, μοντέρνο ουρανοξύστη που είναι γνωστός ως “One Madison” και έχει θέα στο πάρκο Madison Square.

Το ζευγάρι αγόρασε το διαμέρισμα το 2014 έναντι 11,7 εκατομμυρίων δολαρίων και το πούλησαν σε άγνωστο αγοραστή για 13,87 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

zizspiti2

Το διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ένα wc και θέα από το Empire State Building έως το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Σχεδιασμένο από τον Peter Marino, το σπίτι διαθέτει μοναδικές χάλκινες πόρτες, μεγάλη κουζίνα και κελάρι για κρασιά.

Το κτίριο διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα και “clubhouse” μόνο για τους ενοίκους.

Μια μεγάλη ιστορία αγάπης που ξεπέρασε πολλές δυσκολίες

Η Ζιζέλ παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωή της, Tom Brady σε μια μυστική τελετή στις 26 Φεβρουαρίου του 2009 στη Santa Monica της California. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Καθολική Εκκλησία της Santa Monica παρουσία λιγοστών προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων ήταν οι γονείς του Tom και ο 18 μηνών γιος του από προηγούμενο γάμο, John Edward Thomas Moynahan.

zizspiti3

Μπορεί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας να φαίνεται πως τα διάσημα ζευγάρια ζουν την τέλεια ζωή, όμως αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Όπως όλα τα ζευγάρια έχουν και εκείνη τα προβλήματά τους. Σίγουρα δεν έχουν το άγχος της επιβίωσης, ωστόσο έχουν άλλα θέματα. Αυτό παραδέχτηκε ο Τομ Μπρέιντι, ο σύζυγος της Ζιζέλ Μπούντχεν μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι πριν από δύο χρόνια ζήτησε τη βοήθεια ειδικού επειδή η σύζυγός του δεν ήταν ικανοποιημένη από τον γάμο τους, και τη συμβολή του στην οικογένεια.

“Πριν από δύο χρόνια, η γυναίκα μου πίστευε ότι δεν εκπλήρωνα τις υποχρεώσεις σε σχέση με το γάμο μας. Αισθανόταν ότι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν κι εκείνη ασχολούνταν με το σπίτι και μετά όταν τελείωνε η σεζόν, ήμουν του στυλ “Τέλεια, άσε με να ασχοληθώ με τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Άσε με να ασχοληθώ με τις προπονήσεις” και εκείνη καθόταν εκεί λέγοντας “Πότε θα κάνεις πράγματα για το σπίτι; Πότε θα πας τα παιδιά στο σχολείο;””.

zizspiti4

Πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να αποσυρθεί από κάποιες από τις υποχρεώσεις του και να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένειά του. Κατέληξαν σε σύμβουλο γάμου, αλλά αυτό που τον σόκαρε ήταν το γράμμα που του έγραψε η σύζυγός του, το οποίο κρατάει μέχρι σήμερα ως υπενθύμιση.

“Σε αυτό το γράμμα έλεγε ανοιχτά τις σκέψεις της και ακόμη το έχω, το κρατάω σε ένα συρτάρι και το διαβάζω. Είναι γεμάτο ειλικρίνεια, από τα βάθη της καρδιάς της λέγοντάς μου πού βρίσκομαι στο γάμο μας και είναι μία καλή υπενθύμιση για μένα ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν και να εξελιχθούν με το πέρασμα του χρόνου. Ό,τι συνέβη και δούλεψε για εμάς πριν από 10 χρόνια δε θα δουλεύει για πάντα γιατί μεγαλώνουμε με διαφορετικούς τρόπους”.

zizspiti5

Ακόμα ο Μπρέιντι επαίνεσε την Ζιζέλ για το πόσο καλή μητέρα, καλή σύντροφος, φίλη και επαγγελματίας είναι.

“Βρήκα μια γυναίκα και μία γυναίκα με την οποία θέλω να περάσω τη ζωή μου, και με υποστηρίζει σε ό,τι κι αν κάνω” πρόσθεσε.

zizspit5

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved