Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη Ζένια, δουλεύει σερβιτόρα στη Μύκονο, σούπερ στιλάτη και ανεξάρτητη

POP UP TEAM
/
7 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

«Μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά» είπε η κόρη των Βλάση Μπονάτσου και Μάρθας Κουτουμάνου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη.

Κουβαλάει τρία διάσημα ονόματα στην οικογένειά της: Η Ζένια Μπονάτσου είναι κόρη του πρόωρα χαμένου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου. Είναι, δηλαδή, και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη.

Εξωτερικά φαίνεται να μοιάζει περισσότερο στον πατέρα της και να μην έχει πάρει, τόσο, από την πλευρά της μητέρας και της πανέμορφης γιαγιάς της. Είναι επίσης σούπερ στιλάτη και οικονομικά ανεξάρτητη. Ένα πολύ σύγχρονο κορίτσι. Παρόλο που ασχολείται με την υποκριτική – 23 ετών σήμερα, έχει ήδη συμμετάσχει σε δύο θεατρικές παραστάσεις – διεκδικεί την αυτονομία της, γι’ αυτό και εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο, στην οικογενειακή επιχείρηση Alemagou.

«Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω» είπε στην εφημερίδα On Time, προσθέτοντας: «Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο».

Η Ζένια Μπονάτσου πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη: «Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να “κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει». Οι απαντήσεις της αποπνέουν υπευθυνότητα και ωριμότητα, όπως και παλαιότερες δηλώσεις της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved