8 tips για ενυδατωμένη επιδερμίδα μέσα στο φθινόπωρο

MARY POPPINS
/
16 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Beauty Jar, η νέα και λαμπρή εταιρεία καλλυντικών που έχει λατρέψει η Ευρώπη, ήρθε στην Ελλάδα!

Αφρόλουτρα, “βόμβες” μπάνιου και καλλυντικά για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, όπως κρέμες, μάσκες, scrub κα., προσφέρουν μια απίστευτη αίσθηση αναζωογόνησης, λάμψης και καθαριότητας, ενώ τα  απίθανα αρώματα τους θα σε συνεπάρουν! Η νέα αυτή εταιρεία καλλυντικών δικαίως έχει λατρευτεί στο εξωτερικό, τόσο για τα διασκεδαστικά ονόματα των προϊόντων της όσο και για τα φυσικά συστατικά της, χωρίς SLS, Parabens και δοκιμασίες σε ζώα.

Συνεχείς έλεγχοι δημιουργούν μοναδικά προϊόντα, ενώ η γνώμη και οι ανάγκες των πελατών πάντα λαμβάνονται υπ’ όψιν.

Οι επιλογές πολλές μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για λαμπερό χαμόγελο, καθαρό πρόσωπο και απαλό δέρμα!

Εσύ πορείς να αντισταθείς;

Γι’ αυτό το Popup.gr και η Think Organic, με τα Βιολογικά/Φυσικά καλλυντικά, κάνουν δώρο σε 5 τυχερές ένα σετ με τα παρακάτω 8 μοναδικά προϊόντα!

loveisintheair

1. Άλατα για το μπάνιο: Μπείτε, χαλαρώστε το σώμα σας και ελευθερώστε το μυαλό σας. Το εξωτικό Ροζ Αλάτι απαλύνει το δέρμα σας, καθιστώντας το πραγματικά ευχάριστο στην αφή. Το άρωμα του νέκταρ λουλουδιών δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά προσέξτε: τέτοιο λουτρό μπορεί να επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος σας και να σας οδηγήσει στα σύννεφα!

feedme

2. Βούτυρο Κακάο: Το βούτυρο Shea ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας και ενυδατώνει τέλεια κάθε ξηρό σημείο του σώματος. Αποτελείται από λιπαρά οξέα, απαραίτητα για την ενυδάτωση και ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το έλαιο από εκχύλισμα Σταφυλιών, προάγει την κυτταρική αναγέννηση και αποτρέπει την εμφάνιση ακμής και σημαδιών.

skinyum

3. Mάσκα προσώπου: Το νόστιμο Avocado, έχει δημιουργηθεί από τη φύση για να θρέφει και να κάνει πιο όμορφη την επιδερμίδα. Περιέχει τεράστια ποσοστά βιταμινών και λιπαρών οξέων. Η Βιταμίνη Ε, γνωστή και ως “Βιταμίνη της ομορφίας”, είναι ένα δυνατό αντιοξειδωτικό, που θα επιβραδύνει την γήρανση και θα διατηρήσει την ομορφιά της επιδερμίδας.

greenapelsin

4. Scrub σώματος: Ξυπνήστε! Διεγείρετε τη ροή του αίματος στα κύτταρα του δέρματος σας με κόκκους Πράσινου Καφέ. Το έλαιο Πορτοκαλιού έχει μια τεράστια ποσότητα βιταμινών που κάνουν το δέρμα σας σφικτό και ελαστικό.

bathbomb

5. “Βόμβα” μπάνιου: Τι θα ήθελε κάθε γυναίκα? Να ξεφορτωθεί μια και καλή την κυτταρίτιδα φυσικά. Αυτή η βόμβα μπάνιου με αναζωογονητική βιταμίνη Ε θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να αλλάξετε και τον τρόπο ζωής για να έχετε την πλήρη επίδραση στο δέρμα σας.

juicylips

6. Lip Balm: Το μείγμα 5 άγριων μούρων, περιέχει μεγάλο ποσοστό βιταμίνης C, ένα δυνατό αντιοξειδωτικό που βελτιώνει την όψη των χειλιών και εξαφανίζει τα σκασίματα. Το έλαιο Jojoba, απαλύνει και θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών. Το κερί Candelilla, προστατεύει από εξωγενείς παράγοντες και από την έκθεση σε ακτίνες UV.

cool eyes

7. Gel ματιών: Κατά των μαύρων κύκλων. Με εκχύλισμα Πράσινου Καφέ, εκχύλισμα Αγγουριού και εκχύλισμα Άγριας Τριανταφυλλιάς.

wowbrow

8. Μάσκα Φρυδιών: Κάντε τα φρύδια σας να μεγαλώσουν γρήγορα και να γίνουν πιο πυκνά! Το Καστορέλαιο αναζωογονεί τις ρίζες των μαλλιών, γεγονός που τονώνει την ανάπτυξη νέων τριχών. Τα έλαια Macadamia και Jojoba αποκαθιστούν την κατεστραμμένη δομή και κάνουν τα φρύδια πιο έντονα.

 

Για να μπεις στην κλήρωση ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο, κάνε Follow στο Instagram, άφησε το σχόλιο σου κάτω από το post του διαγωνισμού μέχρι τις 25/9 και ΚΕΡΔΙΣΕ τα αγαπημένα σου προϊόντα Beauty Jar:

Popup.gr

thinkOrganic

Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα και να ενημερώνεσαι για super προϊόντα και διαγωνισμούς:

 

inΑκολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved