GNTM 3: To twitter πήρε φωτιά- Οι παίκτες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

POP UP TEAM
/
29 Σεπτεμβρίου, 2020

Το twitter αποφάσισε ποιοι είναι παίκτες που αντιπαθεί στο φετινό GNTM. Γιατί η Ρασέλ και ο “γύπας” μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σε κάθε τηλεοπτικό κύκλο του GNTM, το twitter επιδίδεται σε ένα μαραθώνιο καυστικών σχολίων και καταφέρνει να ανεβάζει το hashtag #GntmGr στα ύψη των τάσεων.

Όπως στα δύο προηγούμενα ριάλιτι του Star, έτσι και φέτος οι τηλεθεατές ξεχωρίζουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια τους παίκτες που συμπαθούν και που αντιπαθούν.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (28/09), όπου οι 20 διαγωνιζόμενοι/ες δοκιμάστηκαν σε γυμνή φωτογράφιση, οι τουιτεράδες σχημάτισαν μια πρώτη εικόνα για το ποια μοντέλα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

http://youtu.be/yW55kkXq9gY

Τις προηγούμενες χρονιές, η “Τριάδα Φωτιά” και οι “FF” είχαν ξεχωρίσει για την υπεροψία και την έπαρσή τους, ενώ φέτος το twitter ξεχώρισε για παρόμοιους λόγους τη Ρασέλ και τον Δημοσθένη.

Η Ρασέλ σχολίασε αρνητικά κάποιους παίκτες του ριάλιτι από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο επίκεντρο, ενώ το twitter θεωρεί πως ο αυτοαποκαλούμενος “γύπας” δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο παιχνίδι. 

 

 

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved