Μήπως δεν είναι ο άντρας της ζωής σου; 5 σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις

POP UP TEAM
/
15 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Ο προορισμός των σχέσεων είναι να κάνουν τις ζωές μας όμορφες, εύκολες και ενδιαφέρουσες. Προσοχή: Δεν μιλάω για το γάμο γιατί εκεί μπαίνουν άλλα πράγματα και προτεραιότητες στην μέση. Όταν όμως αναφερόμαστε σε σχέση, τα πράγματα θα πρέπει να είναι πιο απλά και αυθόρμητα. Και κακά τα ψέματα, όταν είσαι από μία ηλικία και… πάνω, αυτόματα η σκέψη σου πηγαίνει σε κάτι πιο μόνιμο. Βέβαια στην προκειμένη, όταν σκέφτεσαι το μέλλον, δεν μπορώ να πω ότι το σκέφτεσαι με αισιοδοξία. Κάτι μέσα σου, σου λέει, ότι αυτός με τον οποίο είσαι ζευγάρι, δεν είναι ο ιδανικός για να «χτίσεις» τη ζωή σου μαζί του. Ίσως και να έχεις δίκιο. Και αυτά τα σημάδια θα δώσουν τέλος στις αμφιβολίες σου και θα σου δείξουν με βεβαιότητα ότι πιθανόν να μην είναι ο άντρας της ζωής σου.

Ήθελες πολύ να κάνεις σχέση
Το οποίο είναι θεμιτό και ανθρώπινο και μπράβο. Το θέμα βέβαια είναι ότι η λογική σειρά είναι πρώτα να βρεις εκείνον που θα σε κάνει να θέλεις να έχεις σχέση, και μετά να… κάνεις τη σχέση! Με λίγα λόγια, όταν η δημιουργία σχέσης γίνεται αυτοσκοπός, υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε λάθος επιλογή, μόνο και μόνο για να μην είμαστε μόνοι.

Σκέφτεσαι το γάμο μαζί του και… πανικοβάλλεσαι

Μη σε ταράξω… αυτό σίγουρα δεν είναι δείγμα έρωτα και καλοπέρασης, οπότε θα πρέπει να προβληματιστείς. Δηλαδή τι άλλο περιμένεις για να το πάρεις απόφαση ότι τα… γεράματα δεν θα σας βρουν μαζί;

Σκέφτεσαι ότι κάτι καλύτερο υπάρχει για σένα εκεί έξω

Και υπάρχει φυσικά! Το θέμα είναι να καταφέρεις να το εντοπίσεις. Και πώς θα το πετύχεις αυτό; Φυσικά παίρνοντας πρωτοβουλίες και δίνοντας τέλος σε κάποια πράγματα και καταστάσεις που σε κρατούν στάσιμη. Και πίστεψέ με, σύντομα θα αντιληφθείς ότι οι σχέσεις δεν είναι καταπίεση και ρουτίνα αλλά πάθος και ευτυχία!

Συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα ζευγάρια

Α βέβαια, ακόμη ένα δείγμα αντίστροφης μέτρησης για τη σχέση σου. Όταν είσαι ερωτευμένος και πλήρης, δεν σε αφορά τι κάνουν οι άλλοι ή πώς περνάνε, ή πώς είναι η μεταξύ τους σχέση. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είσαι εσύ καλά με το σύντροφό σου. Και μάντεψε, όταν αρχίσουν να σε ενδιαφέρουν τα άλλα ζευγάρια περισσότερο από το τι κάνεις εσύ, μάλλον ήρθε η ώρα να λάβεις αποφάσεις.

Θέλεις να τον αλλάξεις

Προφανώς και δεν μπορεί να είσαι ίδια στην αρχή μιας σχέσης και όταν αυτή έχει προχωρήσει. Αυτό είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Παρόλα αυτά, ο χαρακτήρας του ανθρώπου μένει πάνω κάτω ο ίδιος. Κι όμως, αυτό τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες, τώρα θέλεις να τον αλλάξεις. Όχι δε φταίει αυτός, είναι ακριβώς ο ίδιος. Μάλλον οι δικές σου ανάγκες άλλαξαν.

Με πληροφορίες από queen.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved