Σάλμα Χάγιεκ: Xορεύει αγκαλιάζοντας το κατοικίδιό της και το Instagram “λιώνει”

POP UP TEAM
/
19 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός, παραγωγός και σύζυγος του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Φρανσουά Πινό, χορεύει αγκαλιάζοντας το κατοικίδιό της.

Οι άνθρωποι έχουν όλων των ειδών τα παράξενα, ή έστω σπάνια, κατοικίδια, η Σάλμα Χάγιεκ ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία και μάλιστα όχι μόνο έχει στο σπίτι της μια κουκουβάγια, αλλά χορεύει και μαζί της…

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός, παραγωγός και σύζυγος του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Φρανσουά Πινό, χορεύει αγκαλιάζοντας μια μικρή, γκρι κουκουβάγια, η οποία κάθεται ήρεμη στο χέρι της.

«Ξεκινήστε την εβδομάδα σας, φιλώντας κάποιον προτού πετάξει» έγραψε στην λεζάντα.

Η Σάλμα Χάγιεκ βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της, με μεγάλα παράθυρα και θέα στον κήπο και απολαμβάνει την παρέα της με την αδιαμαρτύρητη κουκουβάγια.

Η Μεξικανή ηθοποιός είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όπως έκανε και στις πρόσφατες διακοπές της στην Ελλάδα, όπου και γιόρτασε μαζί με το σύζυγό της τα 54α γενέθλιά της.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved