Η ανεκτίμητη αντίδραση ενός σκύλου όταν είδε σε πίνακα τον αδελφό του που δε ζει πια

POP UP TEAM
/
19 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Μία γυναίκα από το Μπρίστολ της Αγγλίας, η Libby Davey, είχε δύο σκύλους στους οποίους είχε τεράστια αδυναμία. Τον Smiff και τον Frank, οι οποίο ήταν και αδέλφια. Πριν από λίγο καιρό, όμως, ο Smiff «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας μόνο του τον αδελφό του Frank.

Η Libby θέλοντας να κρατήσει τον σκυλάκο της για πάντα κοντά της ζήτησε από μία ζωγράφο, την Tina Muir, να φτιάξει ένα πορτραίτο του Smiff ώστε να το βάλει στο σαλόνι της.

Όταν αυτό ήταν έτοιμο η γυναίκα κρέμασε τον πίνακα δίπλα στην κεντρική πόρτα του σπιτιού και αντίδραση του Frank είναι αληθινά ανεκτίμητη. Η Davey τράβηξε με το κινητό της τον σκύλο της τη στιγμή που αντίκρυσε μπροστά του το πορτραίτο του αδελφού του και ανέβασε το βίντεο στα σόσιλα μίντια, μαζεύοντας εκατοντάδες likes και σχόλια.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Frank να πλησιάζει τον πίνακα και στη συνέχεια να ανεβαίνει στον καναπέ για να κοιτάξει καλύτερα. Μετά άρχισε να μυρίζει το πορτραίτο για να βεβαιωθεί ότι ήταν πράγματι ο αδελφός του. Οταν κατάλαβε ότι ήταν πράγματι αυτός, άρχισε να κουνάει την ουρά του και να είναι ανήσυχος. Στη συνέχεια κοίταξε την ιδιοκτήτριά του και πήγε στο παράθυρο για να ρίξει μια μάτια.

Η μοναδική του αντίδραση έχει συγκινήσει χιλιάδες χρήστες του facebook και έχει γίνει viral ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης ανάμεσα στα σκυλάκια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Με πληροφορίες από womantoc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved