5 tips για να προλάβεις τις ρυτίδες

POP UP TEAM
/
1 Δεκεμβρίου, 2020

Συμβουλές διατροφής και όχι μόνο για να έχεις νεανική επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες.

Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο δεν οφείλονται μόνο στο πέρασμα του χρόνου. Με τη σωστή διατροφή και φροντίδα της επιδερμίδας μπορείς να αποφύγεις τις ρυτίδες, ανεξάρτητα από την ηλικία σου και να εξασφαλίσεις νεανική εμφάνιση. Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να προλάβεις τις ρυτίδες.

Τρώγε σωστά και πίνε νερό
Βατόμουρα και αγκινάρες είναι τροφές των οποίων τα μόρια αντιστέκονται στις ελεύθερες ρίζες. Συμπλήρωσε την άμυνα με βιταμίνες C από ντομάτες, βιοτίνη και Α από καρότα & Ε από πράσινα λαχανικά. Απαραίτητα, 2 λίτρα νερό ημερησίως.

Μην κοιμάσαι μπρούμυτα
Άσχετα από το πόσο μαλακό είναι, το μαξιλάρι ασκεί πίεση που με τον καιρό δημιουργεί γραμμώσεις στο μάγουλο, το σαγόνι και το μέτωπο.

Φάε μέλι
Αντικατάστησε με μέλι τη μαρμελάδα στο πρωινό. Η τακτική κατανάλωση μελιού βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο περισσότερο φρέσκια και νεανική.

Κάνε μάσκα ομορφιάς
Για να εξαφανίσεις «σακούλες» και μαύρους κύκλους, εφάρμοσε στα μάτια δυο δίσκους βαμβακιού εμποτισμένους σε γάλα πριν πέσεις για ύπνο.

Πίνε παγωμένο πράσινο τσάι
Τα αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή που περιέχει δρουν κατά της αντιγήρανσης. Περιφρόνησε αλμυρούς ξηρούς καρπούς, τσιπς και κράκερ που συνήθως συνοδεύουν το ποτό στα bar, λόγω της κατακράτησης υγρών που προκαλούν.

 

Με πληροφορίες από shape.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved