Ο πανέμορφος σκύλος που κατάφερε να επιστρέψει σπίτι 8 χρόνια αφότου χάθηκε

POP UP TEAM
/
24 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Πριν από περίπου 8 χρόνια, ένας όμορφος, ζωηρός σκύλος, ο Τζούνιορ, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το σκυλάκι χάθηκε μία νύχτα του 2012 κατά τη διάρκεια διαρρήξης ληστών στην οικία της οικογένειας και από τότε τα κοντινά του πρόσωπα δε σταμάτησαν ούτε στιγμή να το αναζητούν.

Η ιδιοκτήτρια του, Τζούλια Νέμεθ, η οποία είναι και μητέρα 4 παιδιών λάτρεψε από την πρώτη στιγμή τον μικρό Τζούνιορ και τον πήρε στο σπίτι της όταν εκείνος ήταν ακόμα ένα μικρό κουταβάκι. Ο δεσμός ανάμεσα τους ήταν τόσο ισχυρός που η Τζούλια είχε διδάξει ακόμα και τη νοηματική γλώσσα στον σκύλο της για να επικοινωνεί μαζί του χωρίς να ενοχλεί τα παιδιά της που τότε ήταν ακόμα πολύ μικρά.

Όταν ο 9χρονος σήμερα Τζούριορ εξαφανίστηκε η Τζούλια έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και δεν έπαψε λεπτό να τον ψάχνει, ούσα βέβαιη ότι το σκυλάκι της μία μέρα θα επιστρέψει. 

Κοιτούσε ασταμάτητα φωτογραφίες από τοπικά καταφύγια στο ίντερνετ με κατοικίδια που χάθηκαν και αναζητούσαν ξανά την οικογένεια τους, αλλά για πολλά χρόνια δεν είχε καταφέρει τίποτα.

Ωστόσο η τύχη της άλλαξε το 2018 όταν ο Τζούνιορ παραδόθηκε στη Humane Society of Summit County (HSSC). Γνωστός πλέον ως «Μπάντι» στο καταφύγιο, χρειάστηκε να λάβει θεραπεία για ένα μικρό πρόβλημα υγείας όταν έφτασε αν και γενικά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Κάποια στιγμή, ο Τζούνιορ ήταν πια έτοιμος για υιοθεσία και μέσα στα χρόνια άλλαξε τρεις διαφορετικές οικογένειες, όμως, καμία τους δεν ήταν κατάλληλη για εκείνον και μετά από κάθε υιοθεσία τον επέστρεφαν ξανά στο καταφύγιο.

Στα μέσα Δεκεμβρίου, η Τζούλια ανακάλυψε την φωτογραφία του Τζούνιορ στο σάιτ της HSSC και πήρε αμέσως τηλέφωνο. Όταν τους περιέγραψε την προσωπικότητα του σκύλου, οι υπάλληλοι κατάλαβαν πως ο Μπάντι ήταν όντως ο Τζούνιορ.

 junior skylos 3527995

Η Τζούλια Νέμεθ δε μπορεί να πιστέψει ότι ο σκυλάκος της είναι και πάλι στο σπίτι.

Η Τζούλια έφερε την οικογένειά της να γνωρίσει τον Τζούνιορ, την αμέσως επόμενη μέρα, για να βεβαιωθεί πως ο σκύλος θα συνέχιζε να αισθάνεται άνετα μαζί τους. Εκείνη τη νύχτα, μετά από μια επιτυχημένη πρώτη συνάντηση, η οικογένεια πήρε τον Τζούνιορ πίσω στο σπίτι.

«Λέω συνέχεια στον άντρα μου να με τσιμπήσει επειδή δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι αλήθεια», λέει η Τζούλια. «Δεν το πιστεύω πως ο Τζούνιορ είναι σπίτι. Με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές και η επιστροφή του σημαίνει τόσα για μένα».

Φωτογραφίες: People magazine, via womantoc.gr

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved