Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή στον Κιμούλη: “Είναι της μόδας η Αλήθεια”

POP UP TEAM
/
27 Ιανουαρίου, 2021

Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε όσα ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βία που έχει υποστεί.

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο 24ωρο στην εγχώρια σόου μπιζ, μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού Ζέτα Δούκα για λεκτική και σωματική βία που έχει δεχθεί από τον Γιώργο Κιμούλη στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους.

Μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι τάχθηκαν δημόσια υπέρ της, στηρίζοντας την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για τα περιστατικά και να παροτρύνει και άλλους συναδέλφους της να μιλήσουν.

Ο Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ισχυρίστηκε πως όλα όσα ανέφερε η Ζέτα Δούκα στη συνέντευξή της είναι ψέματα και μάλιστα τόνισε πως ήδη έχει κινηθεί νομικά εναντίον της.

“Το σωματική βία είναι αδιανότητο. Το άλλο είναι γενική κι αόριστη καταγγελία. Υποτίμηση, απαξίωση, έβριζα… είναι γενικά πράγματα. Ένταση στη δουλειά υπάρχει. Η συνεχόμενη βία είναι και ποινικό αδίκημα [η λεκτική]. Θέλω να πιστεύω, μέχρι πρότινος πίστευα πως με την τάση είναι της μόδας τώρα να συμπεριφερόμαστε σαν την κυρία Μπεκατώρου… κι αυτό είναι και το πρόβλημα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

http://youtu.be/YKBvdNgSf1s

Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν δημόσια την άποψή τους για το συγκεκριμένο θέμα, ήταν και η Καίτη Γαρμπή, η οποία μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η Αλήθεια”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved