Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έχασα τη φωνή μου, κλείστηκα στο καμαρίνι στη συνεργασία μου με τον Κιμούλη”

POP UP TEAM
/
29 Ιανουαρίου, 2021

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δηλώνει ότι δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με λεκτική και σωματική βία στο χώρο του θεάματος μίλησε στην ΕΡΤ1 η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια”.

Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τη στήριξή της στη Ζέτα Δούκα και σε όλους όσους προχωρούν σε ανάλογες καταγγελίες, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας συγκεκριμένα:

“Ήταν μια δύσκολη συνθήκη, Παραβίαση (των ορίων) υπήρξε. Είναι μια συνεργασία που σαφώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ξανακάνω”.

Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή όταν έχασα τελείως τη φωνή μου και κλείστηκα στο καμαρίνι μου”.

“Έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα από τη δική μου περίπτωση και να ήταν ακόμα πιο δύσκολες και πιο παρεμβατικές. Εκτίμησε ότι ήταν ενδεχομένως και θέμα συγκυριών που μπόρεσε να το διαχειριστεί, πως ήταν η τρίτη “Ρίτα” στη σειρά, η τρίτη αντικαταστάτρια στην παράσταση “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”.

http://youtu.be/6B0X8fE0L4U

“Δεν έπεσα από τα σύννεφα”
Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Τόνισε ότι στηλιτεύει ξεκάθαρα την όποια προσπάθεια παραβίασης των ορίων του απέναντι ανθρώπου.

Σημείωσε ότι στέκεται πολύ ενεργά στο πλευρό της Ζέτας Δούκα αλλά και όποιας γυναίκας ή άνδρα έχει να καταγγείλει μια περίπτωση στην οποία αισθάνθηκε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια από κάποιον που καταχράστηκε την εξουσία του.

“Εγώ μπόρεσα ενδεχομένως και το διαχειρίστηκα…Μπορώ να καταλάβω επειδή ήμουν η τρίτη αντικαταστράτρια πως μπορεί να ήταν πριν τα πράγματα. Αισθάνομαι πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους, οπότε είναι μια παρότρυνση όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να μιλήσουν…Ενδεχομένως να υπήρχε μέχρι τώρα ομερτά αλλά έπρεπε να σταματήσει” κατέληξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δεν θα επαναλάμβανα τη συνεργασία με τον Κιμούλη
Σε προηγούμενες δηλώσεις της η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία είχε εξομολογηθεί πως είχε περάσει αρκετά δύσκολα εκείνη την περίοδο και είχε επιβαρυνθεί πολύ ψυχολογικά τόνισε: “Κατά την περίοδο της συνεργασίας μας δυσκολεύτηκα πάρα πολύ κι απέκτησα ψυχοσωματικά ζητήματα. Έχασα τη φωνή μου για κάποιο διάστημα κι είχα ένα θέμα στο στομάχι”. Η κ. Παπουτσάκη, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως στην δική της περίπτωση δεν υπήρξε σωματική βία, αλλά μόνον επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά.

“Είναι απλά μια συνεργασία που δεν θα επαναλάμβανα, χωρίς όμως να αισθάνομαι ότι χρήζει κάποιας καταγγελίας από μέρους μου”, σημειώνει η ηθοποιός.

http://youtu.be/ZvFiOIA6of4

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved