Βίκυ Πρωτογεράκη: “Σκηνοθέτης έβγαλε τα γεννητικά του όργανα – Μου είπε ότι είχα μια βδομάδα διορία”

POP UP TEAM
/
2 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Κλονίζεται συθέμελα ο χώρος της τέχνης – Νέα καταγγελία σοκ από την ηθοποιό, Βίκυ Πρωτογεράκη.

Όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της τέχνης, με τελευταία περίπτωση την ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη η οποία μίλησε για τα δικά της βιώματα, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τους θύτες, αφού όπως αποκάλυψε της συνέβη όχι μία αλλά δύο φορές.

Η ηθοποιός η οποία έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις είπε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha “Happy Day” το πώς αντέδρασε αλλά κυρίως το πώς ένιωσε και στις δύο περιπτώσεις.

“Θα σας πω μια περίπτωση ενδεικτική, και επειδή ήταν και πολύ γνωστός αυτός ο άνθρωπος και είχε και πολύ μεγάλη δύναμη και ο οποίος έχει αφήσει και ιστορία στον χώρο, δεν περίμενα να με πάρει 8 η ώρα το πρωί και να μου πει: “κοίτα να σου πω κοριτσάκι, κι εσύ έχεις ξεφύγει, πώς κι έτσι; Λοιπόν, πες μου ώρα και που”. Αυτό ήταν σοκαριστικό” σημείωσε η ηθοποιός.

“Επειδή ήξερα λοιπόν ότι είχα να κάνω με έναν εμπαθή άνθρωπο κι ο οποίος είχε τότε δύναμη αρκετή, δεν ήθελα να μου κόψει δουλειές και από αλλού και φέρθηκα πολύ ευγενικά. Του έστειλα 10 τριαντάφυλλα και ένα γράμμα και τον παρακαλούσα να με απαλλάξει. Παρ’ όλα αυτά δεν με απάλλαξε αμέσως, αναγκάστηκα να πάρω του σταθμού κάποια γυναίκα η οποία ήταν τότε διευθύντρια προγράμματος και της είπα ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορώ να είμαι στη σειρά. Κι έτσι αναγκάστηκε να με βγάλει”, πρόσθεσε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

http://youtu.be/czUVWnUSMwY

“Μου είπε σου δίνω μία εβδομάδα διορία να μου απαντήσεις”
Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δεύτερη φορά που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

“Και η δεύτερη περίπτωση ήταν σοκαριστική για μένα, δεν το περίμενα. Ήταν ένας άνθρωπος που τον εκτιμούσα επίσης, πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, κι έβγαλε τα γεννητικά του όργανα. Υποτίθεται ότι είχαμε βγει για να μιλήσουμε επαγγελματικά, μετά μου έκανε κάποιες προτάσεις και στο τέλος έκανε κι αυτό. Είχα μια διάθεση εμετική, δηλαδή έφυγα μετά κι έτρεμα λίγο. Δεν του είπα τίποτα απολύτως, κατέβηκα από το αυτοκίνητο κι έφυγα. Μου είπε “σου δίνω μία εβδομάδα διορία να μου απαντήσεις”. Δεν απάντησα ποτέ και αυτό ήταν όλο” περιέγραψε.

http://youtu.be/hjTQeJt_42w

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved