Άντζελα Δημητρίου: “Με κοίταζαν δύο γουρλωμένα μάτια και αυνανιζόταν”

POP UP TEAM
/
5 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ενα περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που βλέπουν το φως τις τελευταίες ημέρες και αφορούν σε πρόσωπα του θεάτρου.

Το εν λόγω περιστατικό αφορούσε θαυμαστή της.

Σε ερώτημα αν της έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό τη νύχτα απάντησε πως “ναι, ήταν ένας ανώμαλος πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που γύριζα από τη δουλειά μου. Τότε εργαζόμουν στη Νεράιδα, είχε έρθει στην πολυκατοικία μου, είχε κρυφτεί πίσω από τα δέντρα και όταν εγώ έφτασα και πάρκαρα, πάω να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και τον βλέπω στο τζάμι του συνοδηγού, με κοίταζαν δύο μάτια γουρλωμένα και αυνανιζόταν”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι “μου το έκανε 3-4 φορές” και αναφορικά με την αντίδρασή της εξήγησε ότι “επειδή τότε ήταν δίπλα μας η αστυνομία, τον έπιασε, με καλέσανε κι εμένα και πήγα. Και μου λέει “σε θυμάμαι στη Χαλκίδα, μου έκλεινες το μάτι” και του απάντησα “Εγώ; Πότε έγινε αυτό; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο”.

Αναφερόμενη στις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό από γυναίκες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία… είπε ότι “η γνώμη μου είναι καλά κάνανε και μιλήσανε. Η αλήθεια όταν κρυφτεί δεν είναι ωραίο πράγμα. Η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει να βγει.”

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved