Ελένη Τζώρτζη: “Στα 45 μου, με κλείδωσε στο καμαρίνι, δεν ενέδωσα. Μετά με απέλυσε”

POP UP TEAM
/
10 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Στο Happy Day μίλησε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος στη συνέχεια την απέλυσε καθώς όπως λέει και η ίδια «δεν έκανε τη… δουλειά του».

«Η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι επίδειξη εξουσίας και παιχνίδι εξουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας καλύπτει εμάς, τις γυναίκες ειδικότερα, από την κακοποίηση αυτού του είδους. Φτάσαμε στο σημείο η πολιτισμένη κοινωνία μας να θεωρεί κακούργημα τον βασανισμό των ζώων με δέκα χρόνια κάθειρξη και θεωρεί πλημμέλημα τη σεξουαλική κακοποίηση. Πώς θα αποδείξω εγώ ότι με είχε κλειδώσει κάποιος μέσα σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσε να με βιάσει; Είτε το κατάφερε είτε όχι, πείτε μου πώς θα το αποδείξω. Γιατί δεν ήξερα, όπως μου είπε, πώς γίνονται οι καριέρες», είπε αρχικά η Ελένη Τζώρτζη.

Στη συνέχεια η Ελένη Τζώρτζη πρόσθεσε: «Και του απάντησα ότι αν ήθελα να κάνω τέτοιου είδους καριέρα, θα την έκανα όταν ήμουν 20 και είχα άγνοια. Στα 45 μου πας να μου επιβάλλεις αυτό το πράγμα και νομίζεις ότι θα το ανεχτώ; Μπορεί να σε πάρει και το 166, θα σε δείρω, άνοιξέ μου την πόρτα να φύγω. Την άνοιξε, έφυγα και με απέλυσε. Την επόμενη φορά που με ζήτησε ένας άλλος σκηνοθέτης, του απάντησε “όποια άλλη θέλεις από το ελληνικό θέατρο εκτός από αυτή”. Για ποιο λόγο; Δεν έκανα τη δουλειά μου; Δεν έκανα τη δική του τα δουλειά».

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Τζώρτζη.

http://youtu.be/GAoasMFonss

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved